Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

AZIJA: Al Rajan igra za Ligu šampiona, a ATK za finale

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.04.24. | 09:17

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

PERSEBAJA - PERSIK KEDIRI, 10.00

(Fudbal, Indonezija 1)

Izabrane vesti

Persik Kediri će u nedelju igrati protiv Persebaje Surabaje na meču poslednjeg kola indonežanske Lige 1. Persik Kediri je remizirao 4:4 protiv PSS Slemana u svom poslednjem meču i produžio niz bez pobeda na tri meča, i sada zauzima sedmo mesto sa 48 bodova u 33 meča. Persebaja Surabaja je na 12. mestu sa 39 bodova u 33 meča. Persebaja je izgubila poslednji meč sa 2:0 na svom terenu od Bali Junajteda, produživši niz poraza na tri.

ATK MOHUN BAGAN - ODIŠA, 16.00

(Fudbal, Indija 1 plej-of)

ATK Mohun Bagan dočekuje Odišu u revanšu polufinala plej-ofa indijske Superlige. Odiša je pobedila Mohun Bagan sa 2:1 na svom terenu i brani minimalnu prednost. Bio je to prvi neuspeh Mohun Bagana posle niza od tri pobede. Odiša je bila na četvrtom mestu u ligaškom delu sezone sa 39 bodova, dok je ATK bio prvi sa 48.

AL RAJAN - AL SAD, 17.30

(Fudbal, Katar 1)

Poslednje kolo u Kataru. Al Sad je već krunisan za šampiona, pošto ima 49 bodova, pet poena više od Al Rajana i Al Garafe. Al Rajan je u borbi za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, i u prednosti je u odnosu na Garafu za dva gola u gol-razlici. Al Rajan je u seriji od četiri pobede. Međutim, Al Sad je dobio šest vezanih ligaških dvoboja protiv Al Rajana.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Romu na Olimpiku, Arsenal na Emirejtsu ili možda Marselj na Velodromu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara