Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: Al Hilal juri dva gola zaostatka za finale LŠ, Mohun Bagan nikada nije izgubio u ligi od Odiše

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.04.24. | 09:22

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

ODIŠA - ATK MOHUN BAGAN, 16.00

(Fudbal, Indija 1 plej-of)

Izabrane vesti

Odiša u utorak dočekuje ATK Mohun Bagan u prvom polufinalnom meču indijske Superlige. Timovi su odigrali nerešeno 0:0 u poslednjem susretu u osnovnoj fazi kampanje, u februaru. Mohun Bagan nikada nije izgubio od Odiše u ligi, u dosadašnjih devet mečeva. Odiša je u ligi završila na četvrtom mestu sa 39 bodova, dok je Mohun Bagan bio prvoplasiran sa 47.

AL ORUBA - AL KOLUD, 18.30

(Fudbal, Saudijska Arabija 2)

Al Oruba i Al Kolud imaju po 51 bod i nalaze se na deobi druge pozicije u drugom rangu Saudijske Arabije. Što je mnogo važnije, na mestima su koja vode u najviši rang. Istina, ne bi smeli da se opsute, jer Al Arabi je samo dva koraka daleko i može da im pokvari planove. Al Kolud je u seriji od tri pobede, dok je Al Oruba uzela samo bod iz minula dva susreta.

AL HILAL - AL AIN, 20.00

(Fudbal, AFC Liga šampiona)

Al Hilal i dalje ostaje glavni favorit na aktuelnom turniru AFC Lige šampiona. Iako je u prvom susretu, koji je održan u gostima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izgubio rezultatom 4:2, saudijski velikan ima kvaliteta da preokrene situaciju. Al Ain je napravio senzaciju, ali sada je malo verovatno da će moći da konsoliduje ovaj uspeh. A sve zato što je tim u poslednjih osam mečeva zabeležio samo dve pobede, ako uzmemo u obzir sve turnire. Stiče se osećaj da bi tim Ernana Krespa mogao jednostavno da se sruši i ​​da je malo verovatno da će moći dugo da obuzda navalu protivnika u borbi za finale.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara