Komentari na vest

Aber sa Čizme: Stanković hoće Lazetića u Sampdoriji, prate ga još tri kluba iz Italije

R

Red Star Belgrade

pre preko 1 godinu

Lazetic da je pametan da ode u Ređinu ili u Kaljari i tu da pokaze sta zna za 6 meseci jer ce igrati sigurno,ali verovatno nije pa ce otici kod Stankovica gde nece ni igrati.
M

Mitros

pre preko 1 godinu

Ko god je otišao odmah u veliki klub od naših igrača propao je ili je morao izokola da se vraća na veliku scenu u najmanju ruku kao recimo Grujić. Ali Filip Stevanović gde je, Ivan Ilić itd. Svi naši igrači koji su napravili nešto napolju su počinjali u klubovima srednjeg ranga. Na stranu što ovaj mali zaista nije pokazao još ništa a već 2-3 godine se priča o njemu kao novom Ibrahimoviću u najmanju ruku.
o

oladi hej

pre preko 1 godinu

Kakav očajnik ovaj Stanković. Lazetiću, nastavi svoj put koji imaš u velikom Milanu, pusti Stankovića koji je ukanalio Sampdoriju pa sad panično pokušava bilo koga da dovede da ih izvuče iz nezapamćene krize. On i Pirlo, mrtva trka ko je gori trener.
g

gx

pre preko 1 godinu

Mogao još makar dve godine da ostane... Kao recimo što su to uradili sa Erakom,i vidi se da je napredao naravno ovom su dali minute uz to i dobio samopouzdanje..tako bi i ovaj mali,ne nego su njega prodali ,i 8n verovatno jedva čekao musliuci igrače i dobiće minute u veliki AC Milan...iskren da budem ko je šta video od tog malog i kada je igrao u zvezdi i mladoj repki..igrač za AC Milan..potencijala ima da...ali je još rano bilo da ode...sad Deki misli da će baš on da ga spasi ispada iz lige mali Lazetić..čisto sumnjam..ili je samo fejk priča ..u svakom slučaju nadam se da će sta biti od njega..i želimo mu bez povrede..sve najbolje.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Meni i dalje nije jasno zašto Stanković ne odvede u Sampu svoje ratnike, verne vojnike Krstičića, Srnića i Gobeljarda. Kada je imao apsolutno poverenje u njih u Zvezdi zašto ne veruje da mogu pomoći Sampi?
M

Možda

pre preko 1 godinu

zato što nisu ratnici.
O

Ovaj

pre preko 1 godinu

mali očigledno ima nekog jakog iza sebe. Neverovatno koliku promociju ima a zapravo ništa nikada nije pokazao.
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Poruka mladim igračima: ne jurite u inostranstvo za parama. Nije mali broj onih koji su izgoreli. Doduše Terzić je njega prodao. Veliko je pitanje šta će biti sa Miloševićem iz Voše.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Štutgart je sjajno mesto za razvoj. Ko je pa to ostao u Srbiji i procvetao umesto odlaska preko?
Д

Домаћин

pre preko 1 godinu

Људи врв не разумеју да то што он није играо у Звезди,нема везе са Станковићем или било којим наредним тренером или бившим тренером за многе сличне играче.Јер зна се ко се ту пита читај творза,тако да треба да га доведе и њему би такав мањи клуб и он њима одговарали само тако.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Pa ja ako se dobro secam Stankela ga je imao na raspolaganju u Zvezdi, al ga nije nesto koristio, a sad bi da ga dovede u Sampdoriju, nema mi logike to. Jeste da je sad stariji, stekao je kakvo takvo iskustvo, ali opet i onako dok je bio mladji mogao ga je gurati u nasoj ligi.
X

Xyz

pre preko 1 godinu

Kakav apsurd
j

ja sam bre komsija

pre preko 1 godinu

Stankovic dok je bio u Zvezdi nije mu dao šansu a sad kad se Sandorija bori za opstanak on ga hoce jel sad vidite koje su to mutljavine i kombinacije