Marko Lazetić (©Reuters)
Marko Lazetić (©Reuters)

Aber sa Čizme: Stanković hoće Lazetića u Sampdoriji, prate ga još tri kluba iz Italije

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.01.23. | 05:09

Pominju se i timovi iz Holandije

Činilo se da bi povrede Anta Rebića i Divoka Origija mogle da otvore vrata prvog tima Marku Lazetiću i omogući mu više minuta, ali izgleda da Milanov sportski sektor ima druge planove za srpskog napadača.

Sajtovi specijalizovani za dešavanja u redovima italijanskog šampiona tvrde da direktorski tandem Maldini – Masara traži Lazetiću klub u kojem bi igrao na pozajmici tokom narednih šest meseci. Ideja je da nekadašnji biser Crvene zvezde stekne iskustvo i pre svega dobije kontinuitet igara koje mu definitivno nedostaju na San Siru, kako bi od leta eventualno mogao da se nametne Stefanu Pioliju.

Izabrane vesti

Sa Čizme tvrde da je Dejan Stanković zainteresovan da Marka Lazetića dovede u Sampdoriju. Klubu iz Đenove gori pod nogama i potrebno mu je čudo da se spasi od ispadanja u Seriju B, a Stanković je neko ko dobro poznaje Lazetićev potencijal i kvalitete s obzirom da su zajedno sarađivali u Crvenoj zvezdi. Doduše, vest treba uzeti sa maksimalnim oprezom jer mladi napadač nije dobio pravu šansu kod Stankovića u Zvezdi, pa je pitanje koliko je realno da igra u Sampdoriji kojoj gori pod nogama...

Subota, 18.00: (6,75) Leće (3,90) Milan (1,60)

Osim Dorije, za Lazetića se vezuje još Kremoneze i Serije A, kao i dva kluba iz ranga ispod – Ređina i Kaljari. Šuška se i da su za njegove usluge zainteresovani i neki klubovi iz Holandije, ali se imena ne navode. Takođe, ističe se da osim početnog ispitivanja terena, ništa konkretno nije stiglo na adresu Milana.

Lazetić je u prvom timu Rosonera ove sezone odigrao samo osam minuta. Iako trenira sa prvim timom, gotovo sve minute zabeležio je u podmlatku koji nastupa u Primaveri. Tamo je, kao i u Ligi šampiona za mlade, postigao ukupno pet golova.


tagovi

Marko LazetićZimski prelazni rok 2023MilanSampdorijaDejan Stanković

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara