"Mehmed Baždarević"
"Mehmed Baždarević"

Uplakani i razočarani Baždarević: Izgubili ono što smo morali da dobijemo! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.11.15. | 12:50

„U ove dve utakmice pobedio nas je rival koji je želeo više trijumf. Irska je bila samo borbenija”, smatra selektor BiH

Mehmed Baždarević

Suze u očima Mehmeda Baždarevića posle utakmice sa Irskom (0:2) pokazale su kako se bosanski selektor oseća nakon što je njegov tim propustio poslednji voz za Francusku. Njegova misija je možda od početka bila nezahvalna, jer je na klupu Zmajeva došao usred kvalifikacija umesto Safeta Sušića, da spasi šta se spasiti može. 

Izabrane vesti

Iako su Bosanci pod njegovim vođstvom zabeležili značajan napredak, Baždarević nije mogao da sakrije razočarenje što njegov posao u kvalifikacijama nije završen trijumfalno.
“Za mene je ovo veliko razočarenje, jer smo jako želeli da odemo na EURO. Žao mi je zbog navijača, svih vas… Izgubili smo od ekipe koju je trebalo da dobijemo. U ove dve utakmice pobedio nas je rival koji je želeo više trijumf. Irska je bila samo borbenija”, istakao je Baždarević.

Na pitanje da li pod konstatacijom da su Irci bili borbeniji, misli da je njegovom timu nedostajalo volje i želje, nekadašnji reprezentativac SFRJ odgovara:
“Stekao se utisak da su bili borbeniji i odlučniji. Mi smo morali više, morali smo sa odgovorimo na tu njihovu borbenost i da tražimo svoje momente. Ali, nažalost, napravili smo dve greške i primili dva gola. Posle toga je bilo teško vratiti se u igru. Ako gledate obe utakmice, ne znam da li su oni igrali više od nas. Realno, jesu bili borbeniji. Nismo ni mi igrali puno, bili smo bolji, ali oni su imali u Zenici jedan udarac i dali gol. Ovde iz dva. Neke su im stvari išle u prilog, koje nama nisu”, smatra Baždarević.

Popularni Meša ima zamerke i na suđenje Holanđanina Kujpersa.
“Gospodin sudija nije bio na nivou ove utakmice, ali ne bih išao dalje s izjavama, jer može biti kazne. On je bio najslabiji akter ove utakmice. Sigurno je i njegove suđenje uticalo na ono što se dešavalo na terenu”, zaključio je Mehmed Baždarević.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Republika Irskareprezentacija Bosne i HercegovineMehmed Baždarevićmeđunarodni fudbalIrskaBiHbaraž za ep

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara