(AFP)
(AFP)

Majkl Meloun: A govorili su da smo gotovi i više nismo moćni

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.05.24. | 09:07

Trener Denvera pustio igračima snimke kako su stručnjaci prozivali njegov tim

Šampion ne odustaje. Ima šta da pokaže. Poseduje petlju i to je dokazao na prvom gostovanju u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije. I igrački i rezultatski je razneo Minesotu i nagovestio da bismo možda mogli da gledamo svih sedam utakmica.

U ovom trenutku je 2:1 za Vukove, ali posle slavlja 117:90 u koristi aktuelnog prvaka NBA lige i te kako postoji uverenje da je Denver sposoban da ovo preokrene. Naročito zbog stava kojim je plenio tokom susreta u Target centru.

Izabrane vesti

Da je nešto proključalo u ekipi iz Kolorada videlo se od početka meča, a kad se susret završio trener Majkl Meloun je objasnio odakle je izvukao dodatni motiv za nastavak serije.

Nisam bio siguran da li da jednu kompilaciju snimaka pokažemo momcima, zato sam prvo pozvao Deandre Džordana i njemu predočio šta sam napravio. Kad je pogledao, rekao je: „Moramo ovo da im pustimo“. Bio je to dvominutni kolaž svega onoga što su viđene košarkaške glave u ovoj državi govorile posle prve dve utakmice, a znate i sami ko su ti ljudi. Govorli su da je serija gotova, da je sa Denverom svršeno, da više nismo moćni, da je Minesota bolji tim“, emotivno je nabrajao strateg Nagetsa.

Kad su to videli, kad su shvatili poruku, njegovi izabranici su se razleteli terenom.

Ne kažem da svi kritičari u pravu, niti da pokušavam da ih sad ućutkam, jer bih verovatno i ja posle prve dve utakmice isto pričao. U početku nisam želeo te snimke da pokažem svlačionici, pošto me u najvećem broju slučajeva baš briga šta kažu ti ljudi (stručnjaci, op. au), ali sam smatrao da će to podići entizijazam ekipi, da će probuiti nešto u mojim igračima, da će posle takvih reči kazati sami sebi da ne odustajuu. Ako to ne utiče da se takmičar u njima probudi, ne znam šta će“, dodao je Meloun.


tagovi

NBA ligaNBA plej-ofDenverDenver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara