""
""

Udineze dolazi na Marakanu bez Di Natalea, prva zvezda će biti Murijel

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.11.14. | 21:07

Trener Zebri odredio spisak od 21 fudbalera koji će se suprostaviti Crvenoj zvezdi i kaže da će Dejan Stanković odigrati nekoliko minuta

Udineze je spreman za Beograd i Marakanu. Trener italijanskog prvoligaša Andrea Stramaćoni je danas odredio listu od 21 igrača na koje računa za meč sa Crvenom zvezdom i održao konferenciju za medije tim povodom.

Izabrane vesti

Stramaćoni je odlučio da protiv Crvene zvezde ne forsira prvu zvezdu tim Antonija Di Natalea, kao ni neke od stanadardnih prvotimaca poput Teroa, Urtoa, Danila i Alana. Prva zvezda italijanskog kluba će svakako biti kolumbijski napadač Lukas Murijel

Na spisku igrača koji će konkurisati za meč protiv Crvene zvezde su: golmani Kelava i Meret, defanzivci Alhasan, Belmon, Bubnjić, Bohnijevic, Koda, Domici, Faraoni, Paskvale i Vage, vezisti Giljerme, Žadson, Halberg, Žadi, Jatko i Pinci i napadači Geiho, Murijel, Prtain i Zapata.
“Igranje Alana ili Teroa u Beogradu bi bio veliki rizik, dok Di Natale takođe nije potpuno spreman. Rezultat je uvek važan, ali u prijateljskim mečevima su bitne i neke druge stvari. Biće određenih promena jer će šansu dobiti igrači koji nemaju veliku minutažu. U ovakvim utakmicama dobijam odgovore na neka pitanja koja ne mogu da postavim u takmičarskim mečevima. Na inicijativu Crvene zvezde biće pripremljen poseban doček Dejanu Stankoviću i zbog toga će svaki igrač koji dobije priliku da zaigra morati da zna kakvu odgovornost ima. Ne smemo da dopustimo da izgledamo loše na terenu”, rekao je Stramaćoni.

Koliko vremena će Dejan Stanković provesti na terenu?
“Prvo moram da kažem da je odigravanje utakmice dogovoreno još ranije i tek kasnije na incijativu srpskog kluba smo postigli dogovor da Dejan kaže par rečenica okupljenim navijačima i da se prodruži slavlju u njegovu čast. Ako dejan želi da oopet obuče dres bivšeg kluba i odigra dva-tri minuta, to neće biti nikakav problem i neće umanjiti značaj utakmice”, istakao je strateg Udinezea. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Andrea StramaćoniAntonio di NataleFK Crvena zvezdaDejan StankovićEvropaItalijaSerija ASrbijaSuperligaUdineze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara