""
""

Siniša divljao zbog VAR-a, Juventus je ponovo gazda Torina

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.01.18. | 22:36

Šampion Italije siguran u četvrtfinalu Kupa protiv gradskog rivala - 2:0

Vremena se menjaju - takmičenja takođe, ali Juventus ostaje gazda Torina! Šampion Italije vizirao je kartu za polufinale Kupa, pošto je na svom bunjištu slavio protiv gradskog rivala - 2:0.

Bila je to klasična utakmica između Juventusa i Torina. Mnogo trka, mnogo borbe, mnogo emocija i na kraju pobeda crno-belog tima. Imali su i Bikove svoje trenutke, uspeli su zahvaljujući dobrim odbranama Vanje Milinković Savića da odbiju prvi napad Juvea... Ali u 15.minutu spasa za mladog srpskog golmana nije bilo: Daglas Kosta je sačekao jednu loptu na 16 metara i snažnim udarcem je zakucao u mrežu.

Izabrane vesti

Otimao se Torino, pokušavao da velikom borbom kompenzuje nedostatak kvaliteta. Ipak, jednostavno videla se razlika u klasi. Ako je postojala dilema ona je nestala u 67.minutu. Lepo je Mandžukić izbegao ofsajd zamku, a zatim prebacio Savića. Arbitar Doveri je morao da gleda snimak,a kada je pogodak konačno priznat Siniša Mihajlović je podivljao. Burno je protestvovao, nije birao reči, ali nije mu to pomoglo.

Tada se tek zakuvalo, ali pobeda Juventusa nije dolazila u pitanje

 

Quando il tuo compagno butta l'asso di briscola alla prima mano. #JuveTorino #JuventusTorino #Juventus #torino #CoppaItalia #TIMCup #Mihajlovic pic.twitter.com/dHReweFyru

— CALCIATORI BRUTTI (@CB_Ignoranza) 03. јануар 2018.

tagovi

EvropaItalijaJuventusMario Mandžukićmeđunarodni fudbalSiniša MihajlovićTorino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara