"Vojćeh Ščensni"
"Vojćeh Ščensni"

Ščensni rekao dan, sad treba ubediti Arsenal

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.05.17. | 22:50

Napoli posle svađe predsednika De Laurentisa i Pepea Reine - tačnije njegove supruge - traži novog golmana

Vojćeh ŠčensniSve je bilo idealno dok gazda Aurelio De Laurentis na zajedničkoj večeri sa igračima nije napravio neslanu šalu koja je razljutila suprugu Pepea Reine - Jolandu Ruiz. Ona je bes iskalila na društvenim mrežama, pridružila joj se i lepša polovina Hozea Kaljehona, a De Laurentis voli da on bude taj koji nosi pantalone u kući. Stoga je krenuo u potragu za novim golmanom, a prema izveštajima iz Napulja Vojćeh Ščensni je na pragu dolaska u grad podno Vezuva.

Poljak je, piše lokalni Il Matino, prihvatio ponudu, ali je sad pred Napolijem teži deo zadatka - ubediti upravu Arsenala da dozvoli Ščensnom da se trajno preseli u Seriju A.

Izabrane vesti

U stvari, nije ni to toliko teško. De Laurentis treba “samo“ da na ugovoru napiše cifru koja će zadovoljiti ambicije Tobdžija. Problem je što Englezi ne vole da prodaju jeftino, a Italijani ne vole da kupuju skupo.

Ukoliko dogovora ne bude, Napolitanci će se okrenuti drugim opcijama. Navodno su već uspostavljeni kontakti sa Netom, zamenikom Đanluiđija Bufona u Juventusu.  Varijanta je Salvatore Sirigu, koji je prošle sezone branio na pozajmici u Osasunu, sada već bivšem španskom prvoligašu. U Pari Sen Žermenu sigurno neće braniti. Dalje: Đenovin Matija Perin uvek je tema kad se u Italiji traži golman, priča se o Kaljarijevom 22-godišnjaku Alesiju Kranju, koji je ovu sezonu proveo u Beneventu u Seriji B...

Reina bi navodno mogao u Njukasl Rafe Beniteza.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaItalijaNapoliSerija AVojćeh Ščensni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara