""
""

Roma izvisila, Defrel ide u Englesku za 18.000.000

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.07.17. | 09:20

Lester ukrao napadača Vučici ispred nosa

Napadač Sasuola Gregoa Defrel nalazi se na korak od prelaska u redove premijerligaša Lester Sitija, javljaju brojni italijanski mediji. Stameni francuski napadač od januara je u pregovorima sa Lisicama, a čitav transfer trebalo bi da košta 18.000.000 evra.

Izabrane vesti

Podsetimo, Defrel se već neko vreme nalazi na radaru Rome, tačnije novog trenera Vučice Euzebija Di Frančeska sa kojim je donedavno sarađivao u Sasuolu, ali klub iz Emilije Romanje odbio da ga proda rivalu iz Serije A. Umesto toga, radije bi ga poslali na Ostrvo, a i dobro bi zaradili jer su ga prošlog leta kupili od Ćezene za samo 7.000.000.

Defrel, koji je nedavno napunio 26 godina prošle sezone je postigao 16 pogodaka u Seriji A, a zabeležio je i pet asistencija na 38 nastupa za Sasuolo. Imao je, istina, i dosta problema sa povredama u drugom delu sezone pa nije uspeo u potpunosti da iskaže golgeterski njuh.

Nekadašnji napadač Ćezene najčešće igra kao centarfor, ali se sasvim dobro snalazi i kao desno krilo. Defrel će postati drugo pojačanje Lestera ovog leta, a posle štopera Harija Megvajera, koji je prošlog meseca stigao iz Hala za 13.700.000 evra.  

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaGregoa DefrelLester SitiPremijer ligasasuoloTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara