""
""

Roma - evo ga Defrel! Pozajmica, pa otkup za 23.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.07.17. | 20:06

Svi detalji - na jednom mestu

Čekale su, gotovo nestrpljivo, pristalice Rome sedmicama unazad kapitalno pojačanje koje bi trebalo da zapali plamen nade da će se i naredna sezona završiti bar plasmanom u Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Posle Rika Karsdorpa i Čengiza Undera čekalo se obaveštećenje da na Olimpiko stiže Rijad Marez, a pre nego što ponajbolji igrač Lisica kaže konačno „DA“, Vučici stiže zapakovan poklon iz Ređo Emilije. A to je - Gregoa Defrel!

Kako tvrdi rimski Korijere, svi detalji transfera, ali i saradnje sa Defrelom su poznati. Roma će dovesti golgetera Sasuola na jednogodišnju pozajmicu, a onda će narednog leta imati obavezu da iskešira 20.000.000 evra. I ne samo to. U ceo posao uključeni su i dodatni bonusi na ime timskih i Defrelovih individualnih uspeha, što će transfer uvećati za još 3.000.000 evropskih novčanica.

Što se Defrela tiče, njega čeka ugovor na četiri godine, sa platom od 1.500.000 evra po sezoni.

On će se novim saigračima priključiti na turneji po SAD u sredu ili najkasnije četvrtak. Tako je stavljena tačka na sapunicu koja je trajala preko godinu dana! Jer, Roma je bukvalno svaki prelazni rok jurio Defrela, ali je Sasuolo tada uspešno odbijao napade. Sada više ne može. 

Defrel je prošle sezone pribeležio 16 golova na 38 nastupa za Sasuolo, uključujući i 12 u Seriji A.

Sada svim silama po Mareza

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaGregoa DefrelItalijaRomasasuoloSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara