"Robert Prosinečki"
"Robert Prosinečki"

Prosinečki od leta trenira Samjuela Eta?

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.04.13. | 17:08

Mediji prenose da će Veliki Žuti u novu sezonu ući kao trener Anžija iz Mahačkale

 

Robert ProsinečkiDa će Robert Prosinečki postati veliko trenersko ime videlo se još iz vremena kada je na Marakani, pored svih muka, problema i haosa koji su ga zadesili tamo, uspeo da od Zvezde, koja je praktično bila pred gašenjem, napravi Partizanu ogromnog konkurenta za titulu, ali i teškog protivnika poznatim evropskim velikanima...

Izabrane vesti

Od kada je prošlog leta, posle emotivnog rastanka sa crveno-belom publikom, stigao u Tursku, tačnije Kajzeri, postao je pravi hit! Od kluba koji se borio za opstanak stvorio je najprijatnije iznenađenje šampionata. Iznenađenje koje se sada bori za mesto u Evropi.

Svakako, ovakav uspeh nije mogao da promakne ekipama koje bi na kraju sezone da raskinu saradnju sa dosadašnjim šefovima struke, a jedan od onih koji su bacili oko na Velikog Žutog jeste Anži iz Mahačkale!

Mediji prenose da je vlasnik Anžija, Sulejman Kerimov, veoma nezadovoljan činjenicom da tim ni ove sezone nije pravio veći uspeh, pa je čvrsto rešen da se situacija što pre promeni.

S obzirom da će aktuelni trener ekipe iz Dagestana, Gus Hidink, gotovo izvesno na kraju sezone otići u zasluženu penziju, a da je prvi pik ruskog milijardera, Žoze Murinjo, na korak od Čelsija, kao potencijalni naslednik holandskog stručnjaka pominje se ime hrvatskog stručnjaka!

Nedavno je MOZZART Sport objavio vest da je Veliki Žuti na meti kineskog Dalijena, čime je samo potvrđena priča da je bivši trener Crvene zvezde jako tražena roba na tržištu.

Od Elija Babalja i Srđana Mijailovića, preko Marka Simića i Boboa, do Samjuela Eta Vilijana. Tako bi mogao da izgleda spisak igrača sa kojima je Robert Prosinečki sarađivao u samo godinu dana razmaka... Naravno, ako do transfera u Dagestan dođe.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Anži MahačkalaDalijen AerbinEvropaKajzerisporPremijer ligaRobert ProsinečkiRusijaSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara