""
""

Potez večeri: Parada Vojčeha Ščensnog zbog koje smo se hvatali za glavu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.03.16. | 22:56

Sjajna parada golmana poljske reprezenatcije

Izgubili smo, gol nismo dali, na sredini terena delovali smo ponovo sporo, u napadu nikako, ali smo i takvi uspeli da stvorimo nekoliko prilika. Doduše, uglavnom posle prekida, ali ako mi imamo dva odlična golmana, Vladimira Stojkovića i Predraga Rajkovića (verčeras nije branio), šta tek reći za Poljake, koji i kad promene čuvara mreže ostaju nesavladivi.

Čak se može reći da je Vojčeh Ščensni branio bolje od Lukaša Fabijanskog. Golman Svonsija nije primio gol u prvom poluvremenu samo zato što Branislav Ivanović nije uspeo sa dva metra da ubaci loptu u praznu mrežu, dok se njegov kolega iz Rome razbranio u drugom delu.

Izabrane vesti

Kao da ima sto ruku, Ščensni je krotio udarce Adema Ljajića i Branislava Ivanovića, da bi u 89. minutu majstorskom paradom pokušaj Slobodana Rajkovića odbio na prečku, posle koje su čak i naši reprezentativci krenuli da se hvataju za glavu, shvativši da je propuštena pretposlednja prilika za izjednačene. Poslednju, loše zahvaćenim volejom, proćerdao je Branislav Ivanović koji sekund kasnije.

Evo kako je to izgledalo...


tagovi

Vojćeh Ščensnireprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija SrbijeReprezentacija Poljskemeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara