"Milorad Vučelić"
"Milorad Vučelić"

Partizan: Milorad Vučelić kandidat za predsednika! Još dve ostavke

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.09.16. | 09:35

Radinović umesto Bjelogrlića, a ko umesto Tomića?

Milorad VučelićSa terena, gde njihov tim ne briljira, preko pregovaračkih stolova, gde su pre dva dana završene aktivnosti u prelaznom roku, pažnja partizanovaca pomerila se ka kancelarijama, u osvit Skupštine kluba, zakazane za 12. septembar (pominje se da bi mogla da bude 13. ili 14. septembra). A u njima je, prema saznanjimia Sportskog žurnala, skovan plan da predsednički kandidat aktuelnog rukovodstva crno-belih bude - Milorad Vučelić.

Žurnal piše da se prvi čovek Sportskog društva crno-belih i jedan od trojice članova Privremenog organa uprave, poslednja tri meseca zaduženog da rukovodi klubom, bolje kotira od prethodnog predsedničkog kandidata Ivana Ćurkovića. Navodno, usled veće podrške navijača (daju pet delegata u Skupštini), uz napomenu da je godinama u prijateljskim odnosima sa državnim vrhom.

Izabrane vesti

Ako tako i ostane ne bi trebalo da bude iznenađenje ukoliko baš Milorad Vučelić izađe na crtu projektovanom opozicionom kandidatu, Nenadu Bjekoviću, u konačnom raspletu polugodišnjeg rata za vlast u Humskoj 1.

Partizan bi novog predsednika trebalo da dobije samo nekoliko dana uoči 152. večitog derbija, a između poslednjeg i prethodnog došlo je do nekoliko promena u sazivu Skupštine. Na primer, ostavku na mestu delegata podneo je Dragan Bjelogrlić, nekadašnji član Upravnog odbora u vreme predsednikovanja Zorana Popovića. Poznatog glumca i režisera je na tom mestu zamenio general Radovan Radinović. Prethodno je, umesto Vlada Divca, u Skupštinu ušao Vladimir Grković, poslovni direktor KK Partizan.

Ko će glasati umesto Tomića (iza Jovičića, Zečevića i Anđelkovića)?Ostaje otvoreno pitanje ko će zameniti preminulog Vladimira Kovačevića i bivšeg trenera Ivana Tomića, gde valja napomenuti da je prethodnik Marka Nikolića na klupi podneo ostavku i na članstvo u Skupštini. Dva nova delegata biće izabrana na zboru, sastavljenom od bivpih igrača, trenera i zaposlenih.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanSkupštinaMilorad VučelićIvan Ćurković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara