""
""

Nova razmimoilaženja u Humskoj: Ćurković demantuje kompromis, Bjeković iznenađen: Rekao je - prihvatamo da budeš predsednik!

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.06.16. | 09:41

Nesuglasice su postale svakodnevica u Partizanu

Nikad mira u Humskoj. Dok Nenad Bjeković tvrdi da je postignut dogovor sa "suprotnom stranom" oko njegovog promovisanja u novog predsednika Partizana, Ivan Ćurković energično demantuje da je došlo do bilo kakvog kompromisa.

Izabrane vesti

Ćurković za Žurnal kaže da se na sastanku sa Zečevićem i Bjekovićem govorilo o mnogim temama, ali nije bilo govora o predsedničkoj funkciji.
"Nema to veze, stvarno. Nije bilo ni reči o o budućem predsedniku Partizana. Razgovor je, dakle, bio pozitivan i nadasve koristan. Videćemo... Ostalo je sijaset nerazjašnjenih pravnih detalja. Sastaćemo se opet krajem nedelje. Nismo, razumljivo, mogli sve da definišemo i rešimo u sat-dva", rekao je Ćurković za Žurnal.

Čemu onda razmimoilaženje u u vezi sa epilogom sastanka?
"Iz razloga da bi se opet fabrikovala negativna atmosfera, ponajviše što Partizan u ovom trenutku sjajno funkcioniše. Što ima sve klupske strukture, ljude koji dolaze na posao, daju plate, organizuju pripreme, jačaju i formiraju tim. A šta imamo sa druge strane? Bjekovića i... I?! I šta rade? Sede uz kafani ili parku, spinuju, pričaju priče. Neozbiljno je, pogotovo u ovako delikatnoj situaciji. I, sad stavimo na tas jednu i drugu stranu... Gde bi prevagnulo?", pitao se Ćurković.

Kraj rata u Partizanu: Dogovorena koalicija Bjeković - Ćurković

Sa druge strane Bjeković je bio zatečen izjavama iz "suprotnog tabora".
"Ćurkovića poznajem više od 40 godina, uvek je imao prepoznatljiv nastup, za koji s pravom smatra diplomatskim. Ne ide mi, ipak, u glavu da je od svega izrečenog tačna samo jedna njegova konstatacija - da je u subotu zakazan naredni sastanak", rekao je Bjeković za Žurnal.

O čemu je bilo reči na sastanku?
"Osnovna ideja bila je pokušaj dogovora oko kadrovskog rešenja, kaka bismo, od potencijalnih kandidata, mogli da podržimo za predsednika. I oko toga se razvila diskusija. Nikakvih drugih tema, praktično, nije ni bilo. Pravne nismo nijednom rečju ni pomenuli, jer je dogovoreno da se tim pitanjima bave komisije, usaglašene sa obe strane, na osnovu klupskog statuta.

Ćurković tvrdi da o predsedničkoj funkciji nije bilo govora.
"Čudi me da je to zaboravio i da tvrdi da o tome nismo razgovarali. Istina je samo jedna - pred kraj sastanka Ćure je zaključiop priču rečima 'na sledećoj skupštini prihvatamo da ti budeš predsednik, a o svim stvarima razgovaraćemo narednog puta'", rekao je između ostalog Bjeković i dodao da bi na sastanku u subotu trebalo da se definiše sastav budućeg Upravnog odbora Partizana.

Partizan opet u Ligi Evrope? Blizu je, a kvota je odlična

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNenad BjekovićIvan Ćurković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara