""
""

Napoli ne očajava: Neće Verdi, hoće Politano!

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.01.18. | 11:16

Sari locirao krilnog napadača

Simone Verdi je prošlost, Napoli sada napada - Matea Politana!

Izabrane vesti

Želja Mauricija Sarija da ove zime pojača desno krilo odvela ga je preko Bolonje do pregrađa Modene, gde je locirao narednu metu. Italijanski stručnjak za dešavanja na transfer pijaci Đanluka di Marcio ovog jutra javio je da je Napoli ponudio 20.000.000 Sasuolu i da je izazvao ozbiljnu reakciju kod mladog krilnog napadača. Pozitivnu, jer Politano navodno želi odmah da dođe na San Paolo.

Napoli hoće, Politano hoće, ali Sasuolo zateže. Uprava Sasuola veruje da bi Politanov odlazak dobrano narušio klupsku ambiciju, koja u ovoj sezoni nije velika, ali jeste važna - da se ostane u Seriji A i posle leta. 

TRANSFERI UŽIVO (18. januar)

Politano je ove sezone jedna od svetlijih tački ekipe, a na 21 utakmici u svim takmičenjima ima četiri gola i tri asistencije. Za razliku od Verdija, Politano je još ofanzivnija opcija i Sariju bi doneo na prodornosti, brzini i dodatnoj opasnosti s boka. Italijan nije poznat kao preterano dobar defanzivac, odnosno neko ko voli da pomaže saigračima u odbrani, ali Sari vidi Politana kao dobru akviziciju u daljoj ofanzivi na šampionsku krunu i prekid Juventusove vladavine. 

Sasuolu je omogućeno da se izjasni do ponedeljka, iako Politano sada gleda samo ka Napulju...

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaItalijaMateo PolitanoNapolisasuoloSerija ASimone Verdi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara