""
""

Milan ne može protiv ozbiljnih timova: Iguain i bomba Inlera poništili Rosonere (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.02.14. | 22:43

Iako su gosti vodili u Napulju lepim golom debitanta Tarabta, Napolitanci su još jednom razotkrili sve slabosti Sedorfove čete i preokretom došli do zaslužene pobede

Nema spasa Milanu ove sezone... Rosoneri su u Napulju poraženi u još jednom derbiju ove sezone. Napoli je preokrenuo posle vodećeg gola Rosonera i sasvim zasluženo slavio 3:1. Rosoneri ove sezone nisu pobedili ni u jednom derbiju. Dva poraza od Napolija, jedan od Juventusa, jedan od Intera, jedan od Fiorentine, remi sa Romom i Lacijom. Jednostavno, ova ekipa Milana nije više konkurentna najjačim timovima Serije A. Lek nisu ni Sedorf, ni pojačanja od nula evra, ovom timu je potrebna ozbiljna rekonstrukcija...

Izabrane vesti

Napoli nije blistao, ali je iskoristio svoje šanse i eksploatisao sve mane Rosonera. Iako je Milan bio taj koji je poveo. Kontroverzni Adel Tarabt je u debitantskom nastupu za Milan postigao lep gol posle solo akcije i nagovestio da bi mogao da bude pojačanje. Sedorf je u prvu postavu grunuo i drugo januarsko pojačanje Majkla Esijena, ali je sve iznenadio sa stavljanjem Abatea na desnu stranu veznog reda.

Ali, posle toga je usledila Napolijeva dominacija i Milanovo skupo plaćanje grešaka. Gokan Inler je gočinom poništio Tarabtov pogodak i ekspresno doneo izjednačenje Napolitancima. Na taj način je zapušio usta treneru Rafi Benitezu koji je želeo da ga proda prošlog januara, ali pošto nije doveo neko od traženih pojačanja, ipak je ostavio Švajcarca turskog porekla. Inler je pokazao kakvu haubicu ima u levici i postigao za sebe karakterističan evrogol.

Totalni preokret Napolitancima je doneo Gonzalo Iguain koji je iskoristio „spavanje“ Meksesa u odbrani. Sedorf je pokušao da uvođenjem Kake umesto neprimetnog Robinja nešto promeni, ali igra Milana je bila u poptunosti rastrzana i da ne beše neumornog De Jonga, kapitulacija bi bila potpisana mnogo ranije. Sve dileme oko pobednika je rešio Gonzalo Iguain drugim golom na meču posle lepe asistencije Hamšika. Iguan je i u jesenjem delu sezone postigao pobedonosni gol protiv Rosonera i očigledno je da mu leži ekipa sa San Sira.

Suze Marija Balotelija na klupi najbolje govore u kakvoj situaciji se nalazi ekipa Milana...

SERIJA A – 23. kolo:

Fiorentina - Atalanta 2:0
/Iličić 16, Volski 86/

Udineze - Kjevo 3:0
/Di Natale 56, Fernandes 74, Badu 86/

Napoli - Milan 3:1 (1:1)
/Inler 11, Iguain 56, 82 - Tarabt 8/

Nedelja:
12.30 Torino – Bolonja
15.00 Sampdorija – Kaljari
15.00 Parma – Katanija
15.00 Livorno – Ðenova
15.00 Verona – Juventus
15.00 Lacio - Roma

20.45 Inter - Sasuolo

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Serija ANapoliMilanItalijaGonzalo IguainGokan InlerEvropaAdel Tarabt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara