""
""

Mihajlovićeva pobeda: Maksi je smršao i ponovo je u timu!

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.10.16. | 10:39

Argentinac još nije potpuno spreman za intenzitet od 90 minuta, pa će se naći na klupi za rezervne igrače, a pored njega bi tu mogao da se nađe i Adem Ljajić, koji još uvek izlazi iz povrede

Mihajlovićeva disciplina u Torinu i te kako daje rezultate, a to se na najbolji način videlo u primeru Maksija Lopeza, koji je bio izbačen iz tima zbog problema sa viškom kilograma, ali je konačno smršao i konkurisaće za današnji meč sa Fjorentinom.

Izabrane vesti

Argentinac još nije potpuno spreman za intenzitet od 90 minuta, pa će se naći na klupi za rezervne igrače, a pored njega bi tu mogao da se nađe i Adem Ljajić, koji još uvek izlazi iz povrede.

Torino je u prošlom kolu na svom terenu srušio favorizovanu Romu, zahvaljujući sjajnim partijama Belotija i Falkea, a kada se ovom timu pridruže Maksi i Ljajić, Bikovi će postati ozbiljni kandidati za visok plasman.

Posle šest odigranih kola Torino se nalazi na 12. mestu Serije A. Utakmica sa Fjorentinom na torinskom Olimpiku počinje od 18 časova, a za dve nedelje Mihajlovićev tim ide na noge Palermu.

(FOTO: Action images)


tagovi

TorinoSerija AMaksi LopezItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara