""
""

Krunić ide u Kinu, Jagodina traži novog trenera

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.06.13. | 08:37

Mladi strateg potpisao predugovor sa Dalijan Aerbinom i pojačao srpsku trenersku koloniju u najmnogoljudnijoj zemlji sveta

Posle istorijskog rezultata i osvajanja trofeja Kupa Srbije, trener Jagodine Simo Krunić je zasluženo naplatio taj uspeh. Mladi strateg našušta klupu Jagodine i pojačaće srpsku trenersku koloniju u Kini, pošto je potpisao predugovor sa Dalijeno Aerbinom (bviši klub Aleksandra Stanojevića) i najverovatnije će preći u taj klub, izjavio je predsednik Jagodine Goran Milanović.
“Još sve nije gotovo, potpisao je predugovor i očigledno je da ćemo morati da tražimo novog trenera, što se tiče Jagodine. Imali smo dogovor da Sima može da ode iz kluba, ali u inostranstvo. Pošto je dobio dobru ponudu od Dalijena, verovatno, odlučio je da ide u Kinu”, rekao je Milanović za Tanjug.

Izabrane vesti

Krunić je u Jagodinu došao 2011. godine iz Inđije. Sa Jagodinom je ove godine osvojio nacionalni kup, četvrto mesto u prvenstvu i izborio učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Krunić je peti trener iz Srbije koji će karijeru nastviti u Kini, a pre njega to su učinili Radomir Antić, Ljubiša Tumbaković, Aleksandar Stanojević i Dragoljub Okuka.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Dalijen AerbinJagodinaKinameđunarodni fudbalSimo KrunićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara