""
""

Krađa dana na "čizmi"! Krenuo u Đenovu, završio u Bergamu

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.07.17. | 10:35

Josip Iličić će imati o čemu da priča unucima jednog dana

Izgledalo je da je posao dogovoren i da se Slovenac Josip Iličić sigurno seli iz Fjorentine u Sampdoriju. Ali transfer pijaca, posebno italijanski Merkato, i te kako znaju da prirede veliko izneneađnje u šta smo se uverili i ovoga jutra. 

Izabrane vesti

Jer, umesto u Liguriji, plejmejker Viole je promenio kurs i pojavio se u Bergamu na lekarsakim pregledima. Kako? Zašto?

Pa Atalanta je uspela da preotme sjajnog fudbalera Sampdoriji u poslednjem trenutku i svoj vezni red osveži pred letnji pohod na Ligu Evrope koji je očekuje. Iako je sve bilo dogovoreno na relaciji Đenova - Firenca, neko se na Luiđi Ferairsu predomislio i odlučio da otkaže transfer od 4.500.000 evra koji je bio dogovoren još u subotu.

Za danas su u Đenovi bili zakazani i lekarski pregledi, pa onda fotografisanje i sve što ide, ali je ovaj klub izgleda naprasno odlučio da se okrene veteranu Vesliju Snajderu, što je omogućilo Atalanti da im lepo uleti klizeći sa strane i "uhapsi" Iličića. Fjorentina je prihvatila 5.500.000 evra plus bonuse, pa je ovog jutra Slovenac otišao u Bergamo gde će potpisati trogodišnji ugovor.

Iličić, inače sjajan izvođač prekida, ujedno je drugo zvučno pojačanje Atalante ovoga leta posle danskog reprezentativca Andreasa Kornelijusa koji je nedavno stigao iz Kopenhagena za 3.500.000 evra.

(FOTO: Action Images)


tagovi

AtalantaItalijaJosip IličićSampdorijaSerija ATransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara