""
""

Juventus: Borijelo sada, Ljorente na leto

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.01.13. | 15:08

Šampion Italije i španski napadač konačno postigli sporazum, a ako Bilbao ne prihvati četiri miliona da ga proda već sada u januaru, Stara dama će se okrenuti golgeteru Đenove

 

Izabrane vesti

Napokon! Fernando Ljorente postigao je dogovor sa Juventusom i od leta će crveno beli dres Atletika Bilbaoa zameniti sa torinskim crno belim. Ljorente će potpisati četvorogodišnji ugovor uz mogućnost produženja na još jednu godinu.

Pregovori Ljorentea i Juventusa vođeni su tokom čitave nedelje a Španac će u Italiji zarađivati 4,5 miliona evra po sezoni. Zanimljivo, Juventus neće morati da plati obeštećenje za ovog napadača obzirom da mu ugovor sa Bilbaom ističe ovog leta.

Iako je na leto sigurno njihov igrač, Juventus će ipak pokušati da dovede Ljorentea do kraja januara. Ponuda Bilbau je još uvek ista i iznosi četiri miliona evra.

Ako Baskijci odbiju tu ponudu, Juventus će morati da u janurskom prelaznom roku dovede još jednog napadača, a izbor bi pao na Marka Borijela iz Đenove. Borijelo je već jednom igrao za Juventus kao pozajmljen igrač Rome. Prošlog leta osvojio je titulu sa Starom Damom da bi kao višak u Romi  prešao u Đenovu. Ipak iz tabora Đenovljana stižu negativni odgovori na interesovanje iz Torina.
„Borijelo neće otići u Juve, ostaje sa nama“, izjavio je Enriko Preciozi predsednik Đenove.


tagovi

Atletik BilbaoĐenovaEvropaFernando LjorenteItalijaJuventusMarko BorijeloPrimeraSerija AŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara