""
""

Inter se već odriče Novog Benzeme!? Stižu Taider i Borijelo

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.08.13. | 18:48

Trener Macari razočaran novim pojačanjem iz Parme i želi da ga se reši. Talenat Bolonje na korak od parafa

Inter je pre mesec i kusur dana pompezno najavio dolazaka Išaka Belfodila iz Parme kao veliko pojačanje i momka koji će uz Ikardija predstavljati napadačku okosnocu u narednim godinama. Za njega su dali čak i Antonija Kasana i nekoliko miliona evra. Ali, izgleda da Francuz alžirskog porekla kojeg porede sa Karimom Benzemom nije ostavio pozitivan utisak u pripremnom periodu, pa novi trener Valter Macari već razmišlja kako da ga se reši.

Izabrane vesti

Macari ima plan da Belfodila pozajmi Đenovi, a da do kraja prelaznog roka angažuje iskusnog Marka Borijela iz Rome na koga u Vučici ne računaju, a želi ga i Đenova. Ako bi Đenovi pozajmili Belfodila, ona im ne bi pravila probleme oko Borijela.

Dobra vest za navijače Intera je da je na korak od parafa Safir Taider. Još jedan Alžirac rođen u Francuskoj. Talentovani ofanzivni vezista stiže iz Bolonje pošto su dva kluba dogovorili transfer. Bolonji ide 5,5 miliona evra plus polovina ugovora Interovog talenta Dijega Laksalta koji je ovog leta stigao iz Urugvaja.  


tagovi

BolonjaĐenovaEvropaInterIsak BelfodilItalijaMarko BorijeloSafir TaiderSerija ATransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara