"DARMIJAN U AKCIJI PROTIV ENGLEZA"
"DARMIJAN U AKCIJI PROTIV ENGLEZA"

Inter dovodi Milanovo dete, desni bek Italije pred vratima Meace

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.03.15. | 10:00

Matea Darmijana direktor Intera, Pjero Ausilio, vidi kao idealno rešenje uz desnu aut liniju

DARMIJAN U AKCIJI PROTIV ENGLEZAInter se ne šali otkako je na čelo tima došao Roberto Manćini. Tim još uvek ne igra ni blizu onako kako su zamislili u crno-plavoj strani Milana, ali kvalitetna pojačanja su nesumnjivo tu. Sledeća meta je reprezentativac Italije, Mateo Darmijan, koji je ponikao u dresu najvećeg rivala Nerazura, Milana. Darmijan je posle samo četiri utakmice najuren iz svog matičnog kluba, a ime i reprezentativni status, izgradio je u dresu Torina, za koji je odigrao 122 utakmice.

Mateo Darmijan je na ceni, ali mu za nešto manje od 18 meseci ističe, ugovor, pa se Bikovi pribojavaju da bi Darmijanu mogla da uskoro stagnira, ili još gore padne cena. Inter je poznat kao tim koji uvek na pozajmicama ima gomilu igrača, te da praktično „izdržava” pola Serije A. Tako je u dresu Torina, nedavno eksplodirao mladi 20-godišnji zadnji vezni, Marko Benasi, koji je u vlasništvu Intera, a kojeg bi u Torinu želeli da imaju kao zalog za budućnost.

Izabrane vesti

Verovatno će Torinezi pristati na trampu uz još malo novca, pa bi u tom slučaju sve strane bile zadovoljene. I Inter i Torino i Darmijan i Benasi. Nerazuri planiraju da poslednju liniju odbranu narednih nekoliko sezona čini četvorka Darmijan - Muriljo - Žezus - Santon, od kojih najstariji Darmijan ima 25 godina. Tako da ako Inter uspe u nameri da dovede Darmijana i bude strpljiv u izgradnji novog tima koji sa klupe predvodi Manćini, zadnja linija u već pomenutom sastavu bi mogla da bude duša tima.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiTorinoSerija AMateo DarmijanMarko BenasiItalijaInterEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara