""
""

Foto-priča iz Stare Pazove: Mire se

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.06.16. | 14:10

Suprotstavljene strane u Partizanu na sastanku kod Slaviše Kokeze, tu je i Tole Karadžić

Prošle sedmice su se posvađali i napravili cirkus od Skupštine, a danas se - mire. A kako je u mirovnom procesu potreban posrednik, zavađene strane u Partizanu odlučile su da se sretnu na neutralnoj teritorijiu prostorijama Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Predsednički kandidati Ivan Ćurković i Nenad Bjeković stigli su na sastanak sa čelnicima FSS, na kome će razmatrati sporne tačke uoči nastavka izborne trke, pokušati da premoste nesuglasice koje su i dovele do prekida prethodne sednice najvišeg klušpskog tela.

Izabrane vesti

Sporno je, kao što se zna, pitanje punomoćja, za koje aktuelna vlast u Humskoj 1 uverava da važe, kao što su važila na prethodnoj Skupšptini 19. jula prošle godine, dok opozicija osporava takav način glasanja, pozivajući se na Status FSS.

Zato su se danas za istom stolom našli predstavnici bloka okupljenog oko Ivana Ćurkovića - Žarko Zečević i Mile Jovilčić, ujedno i kandidati za funkcije potpredsednika, ako nekadašnji golman pobedi na izborinma, odnosno struja privrežena Nenadu Bjekoviću, u kojoj su Veljko Odalović, Ostoja Mijailović i Dragoljub Vukadinović, s tim da su poslednja dvojica, posle disciplinskih postupaka, isključena iz članstva u Skupštini.

Zavađene strane pokušava, kao i pre tri dana na Terazijama, da pomiri predsednik FSS Slaviša Kokeza, u mirivnoj misiji pomaže mu Tomislav Karadžić, počasni predsednik FSS, inače i sam član Skupštine crno-belih, za kojeg se veruje da je bliži Ćurkovićevoj opciji.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Tomislav KaradžićSuperligaSrbijaSlaviša KokezaFK PartizanNenad BjekovićIvan Ćurković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara