Komentari na vest

Snimak o kome se priča: Aleksa, imaš još jedno bacanje!

k

katkad

pre oko 1 mesec

Decko je jako limitiran nazalost i bez sposobnosti da igra u kontinuitetu, idealan za turnirsko takmicenje sa odredjenim zadatkom i to je plafon
G

Gf

pre oko 2 meseca

Pa i Aleksa se iznenadio da je uopste dobio slobodna bacanja.
R

Realno samo

pre oko 2 meseca

Ja jedno te isto govorim mesecima na zvanicnoj stranici Partizana i ovde cu, pa neka me grobari i ovde razapinju, ova ekipa Partizana ima najmanji kolektivni IQ u Evropi.
m

matoriekspert

pre oko 2 meseca

Vesna ti li si? Imaš ti veće brige od razmišljanja o Partizanu.Oskar je raspisao izbore za 02.06. pa se tome posveti jer znaš verovatno da bez njega neće biti ni vas!

Collector

pre oko 2 meseca

Mili Bože 20 godina navijam za Partizan, vidio sam i nagledao se raznoraznih ekipa Partizana i igara istih, nikad veći skup iskompleksiranih igrača u Partizanu nije igralo kao unazad ove 3 godine i nikad skupljih. Zar Ledej ne može zakucati a da pritom ne skače, ne vrišti kao pomahnitali orangutan? Aleksa zabije trojku klima glavom (protiv Zvezde), busa se u prsa itd itd. Na kraju izgubljena utakmica. Panter plaćen 2 miliona dolara/€ a igra kao neki luzer prodajući mnoge utakmice a o izgubljenim loptama da ne govorimo. Obradović zakucao Vukčevića na klupu? Smith pita se zašto je i sam došao? Naneli svaku drugu utakmicu nekoga laktom opali? Partizan nema igru, Partizan najvise preuzima u cijeloj Evroligi. Centri preuzimaju protivnicke bekove/plejeve? Strašno. Pod košem mis/meč. Smailagić voda kera na povodcu pored Dunava i ladno ga boli.k.za bilo šta. Pozdrav
i

igor978

pre oko 2 meseca

Godinu dana Partizan nema igru, ej godinu dana.
F

Fontana9

pre oko 2 meseca

Grobar Sam sto posto,ali ovaj momak nije dobro u glavu
Л

Лазар

pre oko 2 meseca

Алекса је нажалост особа врло скромних менталних капацитета
О

Октавијан

pre oko 2 meseca

Hahaha, bas tako, Bog mu dade tu kosarku, a bez nje ne bi mogao raditi ni u dostavi jer bi bio jedan od onih likova kojima po sto puta moras crtati sve
J

Ja lepo

pre oko 2 meseca

kazem da ovom Deliji Avramovicu fali neki kliker u glavi definitivno..Sve ke krenulo od toga da navija za Zvezdu a igra i bori se za Partizan
M

Milan padina

pre oko 2 meseca

Vidim da ovde pišu neki kako igrači nemaju kapacitet za zeljka...pa valjda je odlika velikih trenera da znaju da od nekog osrednjeg igrača naprave velikog. Nemoguće je da su baš svi sa srpskim pasošem u partizanu ograničeni, na kraju krajeva, možeš misliti...pogrešio dečko, krenuo nazad, a ima još jedno bacanje. Po meni je ovo od strane zeljka omalovazavanje igrača, sećam se kad je reponja bio u zvezdi koliko su mu bila puna usta da ima dobar tim, da ima vrhunske igrače, a zapravo ih nema i ti ljudi su ga i oterali iz zvezde. Gotivim mnogo zeljka, hvala mu što se vratio, ali mislim da je zapravo on taj koji je pogubio konce, a ne igrači. Umesto da se skoncentrise na tim, on troši energiju na priče o tome ko koliko love dobija od države, shvata i on da ovaj tim nije kvalitetan kao prošle godine, ali zoc pusti te priče....zbog gluposti smo sebi smanjili šansu za top 10. Nadam se da će ostati i sledeće sezone ali pre svega i on treba malo da se sredi u glavi jer pretpostavljam da je i on pogubljen u svemu.
g

gagytz

pre oko 2 meseca

Mislim da nije do igrača. Vreme je za promenu trenera. Nema nikakvih rezultata. Razmisliti o Itudisu ili Trinkijeriju...Svaka čast Željku kao najtrofejnijeg treneru, ali njegovo vreme je prošlo.
N

NR

pre oko 2 meseca

Kup i titula Aba. Plus top8 koji Zvezda ne moze nikada da dobaci. Kako nema rezultata mando mala?
P

Pst

pre oko 2 meseca

Sramotna igra, Borac da je imao realno sudjenje ometla deset puta placeniji tim. Valjda je sada jasno zasto trebaju Zalimiru sudije van Srbije. Da ne bese Nedovica ode mast u propast. Meni utisak utakmice Mijatovic.
R

Rodman93

pre oko 2 meseca

Nije uopšte smiješno, nego je tužno i žalosno. Nemaju ovi igrači, izuzev 2 3, kapacitet da prate najvećeg ikad. Zek, Džejms i možda još neko. Ostalo nema IQ da bi igrali za Obradovića.
D

Deno

pre oko 2 meseca

Teško tu Željko ista može.Igraci igraju kao da im se mozak pali i gasi tokom utakmice.
V

Voždovac

pre oko 2 meseca

Aleksa dečko izgubljen u vremenu i prostoru.
B

Burek

pre oko 2 meseca

Ruku na srce, lepo mu je i rekao
b

bikop

pre oko 2 meseca

Niko ne priča o ovome nego se priča o raspadu od igre