Komentari na vest

Kragujevac ekspres tutnji ka Evropi: Kruševac ostao u prašini

R

Runda Edin

pre 16 dana

bravo Fedja ovo sto radis u Srbijanskoj Ligi je za svaku pohvalu. sportski poz
A

AK10

pre 16 dana

srpskoj*
@

@Ak

pre 15 dana

Liga Srbije zvaničan naziv
d

d.g.

pre 16 dana

Ovi što pišu o nekom sklanjanju Napredak će posle odluke svog rukovodstva svima da se skloni. Zar nisu i u prvom kolu plej ofa poraženi. Ti koji na taj način pišu žele da omalovaže igre Radničkog. I dalje sam razočaran pristupom protiv Voše jer to nije Dudić. Umor je samo izgovor jer su danas još umorniji.
C

Chiske1

pre 16 dana

Napredak i Vosa ne mogu da se porede. Danas je Vosa samlela crvenog blizanca. Znaci nije sve ni u Fedji ni u igracima Radnickog. Nekad se i protivnik nesto pita.
K

KennymcKormick

pre 16 dana

Delimično si u pravu jer smo danas počeli bez 5-6 prvorimaca,Ćosić,Dadić,Simović,Aleksić,Vidosavljević,pa da dodamo i mučenog Ortiza.Razlog su povrede i umor,igrali smo zadnja 2 meseca svakog trećeg dana,a dužinu objektivno nemamo.Niko ovo nije planirao pre 6 meseci,da nam je tad opstanak garantovan,potpisali bi.Vojvodina je odlična ekipa,ali tukli smo je pre dva meseca.I opet ćemo za tri nedelje,ako budemo zdravi.
K

KgKg

pre 16 dana

Šta se dešava sa našom licencom? Nikako Slavko da kaže u čemu je problem!?
B

Bagdala

pre 16 dana

Umesto da se Napredak bori za Evropu, oni puštaju Kragujevac da ih ponižava u Kruševcu. Šteta što je klub takve tradicije došao u ruke ljudi koji ga ne zaslužuju.
I

Ispwich

pre 16 dana

Sine, kakva Evropa i Napredak, ne ide to u istu recenicu. Vama je playoff ne uspeh, nego veleuspeh. Nikad nista niste znacili i tako ce i ostati.
p

pčelar

pre 16 dana

Jedna sasvim dobra prijateljska utakmica,naravno ne umanjujem igrače Radničkog,momci se pošteno bore za svoj klub,a Napredak posle sulude ideje predsednika Nenezića inače sam vrh sekte,da igraju deca od 16 god.i na taj način napravi suprotno,umesto da dobije igrače on napravi da se deca uplaše fudbala,a opet i bolje što nisu ginuli protiv Radničkog jer bolje da oni igraju tu jevropu nego čukarički....
G

Go RFC

pre 16 dana

Deda mi je bio Četnik a ne komunist ,navijam za Radnicki I nisam sasvim čist! Go Rfc
e

egrgr

pre 15 dana

hahah a radnicki nije komunisticko ime hahah
K

KennymcKormick

pre 16 dana

Toliko otrovnih,zavidnih i zluradih reči posle poraza od Vojvodine,kao da su jedva čekali. a u stvarnosti imamo ekipu za iskreno divljenje,koja je pre 7 meseci bila prvi kandidat za ispadanje,koju je Feđa Dudić bukvalni digao iz mrtvih i doveo je u Top 4,iz igru koja je,da se ogradim,na nivou 1.lige Srbije iskreno zadivila svakog realnog ljubitelja fudbala,bez obzira na navijačke boje.Samo napred,za gol više,ako primiš,nema veze,daćeš.Tvrdim da nijedna ekipa u Srbiji nema takav pristup igri kao Tadnički trenutno.A znamo gde nam je mesto,objektivno.Poraz protiv Voše i pristup igri usledio je isključivo kao posledica tankog rostera,kratke klupe,velikog broja odigranih utakmica za par meseci i povreda najbpljih igrača.Da ne pominjeđ da smo zadnjih 20 m.igrali sa igračem manje.Zato je današnja utakmica u kojoj smo igrali bez 6 startera vrlo važna i pobeda bitna.Ovako Bg blizanci dobijaju u Lučanima ili Surdulici,a kvota na kladionici je približna. Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima fudbala,naročito iz unutrašnjosti,sa željom da zažive Niš,Čačak,Pazar,Subotica,Zrenjanin,Kruševac... A zadriglom ekspertu sa Marakane...sram te bilo,džukelo!
d

d.g.

pre 16 dana

Bitno je da je odstupio od svoje igre u kupu. Onakav pristup protiv Voše je sramotan i nejasan.
С

Сале2323

pre 16 dana

Није Феђа одступио од игре, већ је имао исрпљене и повређене играче и никако другачије није могао да игра. Није Војводина слабашан тим, па да се са њом зезаш, данас је то показала и против Звезде, колико је квалитета у том тиму.
d

d.g.

pre 16 dana

A daanas ti igrači nisu iscrpljeni. Kako da nije.
P

Pa vidi

pre 16 dana

Jednostavno mu je bilo naređeno da se skloni. Trebalo je da Partizan uzme kup ali oni su tako loši da ni namešteni kup neće moći da osvoje. Radi mira u državi naravno. Zvezda SL Partizan kup. Ali...
R

RKG

pre 16 dana

Dobismo ovo rutinski sa vise nego kombinovanim timom. Bravo momci! Napred Fedja, podrzavamo te u svemu i sve si u pravu, imas mozak i stav, za razliku od nekih.
J

Jel ono

pre 16 dana

Sns duljaj izgubio od Napretka u Beogradu ahahaaa...
B

Bubanj

pre 16 dana

Bravo momci, bravo Feđa!!!! Sve sto si rekao za Zvezdu si u pravu, fudbal koji ti igras je i za dusu i za oko milina.
K

Kladioničar veteran

pre 16 dana

Jasan pad kvote i nedozvoljavanje ozbiljnije uplate na 2, dovoljno govori!
Р

РФК 1923

pre 16 dana

@Kladioničar... Не купају глупости били смо много бољи још на то су им играли и неки омладинци
Р

РФК 1923

pre 16 dana

Kladioničar... Не купају глупости били смо много бољи још на то су им играли и неки омладинци