(©Reuters)
(©Reuters)

Novak promenio još jednog člana stručnog štaba

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.04.24. | 23:33

Đoković se zahvalio Marku Panikiju na saradnji

Vreme velikih promena u taboru Novaka Đokovića. Najbolji teniser sveta svih vremena je objavio da se rastao sa još jednim dugogodišnjim saradnikom.

Marko Paniki više nije kondicioni trener srpskog asa. Njihova saradnja je trajala dosta dugo poslednjih godina, međutim, Đoković je, izgleda, rešio da u narednoj fazi karijere napravi velike izmene, pa je posle prvog trenera Gorana Ivaniševića odlučio da se raziđe i sa Panikijem.

Izabrane vesti

Tu odluku Novak je objavio na društvenim mrežama.

“Veliki Marko, kakve smo sjajne godine saradnje samo imali. Stigli smo do vrha, osvajali titule, obarali rekorde. Više od svega, uživao sam u našim “običnim” danima treninga, u i van teretane. Beskrani sati “karcofinija” i smeh koji me činio super motivisanim da se pripremim za uspehe. Hvala ti Romanista (kako te Goran nazivao) za svu energiju, trud i vreme koje si uložio da me učiniš najboljim mogućim igračem i osobom. Mnogo ljubavi i vidimo se uskoro u Rimu. Forca”, napisao je Đoković.

Time će najverovatnije uslediti i informacija da je Novak obnovio saradnju sa austrijskim kondicionim trenerom Gebhartom Filom Gričom, koji je viđen na Đokovićevim treninzima u Beogradu pre nekoliko dana. On je bio trener srpskom asu u periodu od 2009. do 2017. godine.



tagovi

Novak ĐokovićMarko Paniki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara