Majk Tajson (Foto: AFP)
Majk Tajson (Foto: AFP)

Tajson ozbiljno shvatio egzibiciju: Nema seksa ni marihuane mesec i po dana

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.05.24. | 15:04

Gvozdeni Majk će se 20. jula u Arlingtonu sastati sa jutjub zvezdom Džejkom Polom

Nešto više od dve sedmice je ostalo do meča koji će u Arlingtonu spojiti nekadašnjeg apsolutnog svetskog prvaka u teškoj kategoriji Majka Tajsona i jutjub zvezdu Džejka Pola. Iako je u pitanju samo egzibicija za koju će 57-godišnja boks legenda onkasirati 20 miliona dolara, "Gvozdeni Majk" je odlučio da joj pristupi maksimalno ozbiljno o čemu govori i to što po ličnom priznanju nije konzumirao seks i marihuanu šest nedelja.

"Živim disciplinovano. Ima već šest nedelja od kad sam se poslednji put naduvao i imao seks. To se nije dogodilo od kad sam bio dete. Ne volim što ne mogu da spavam sa svojom ženom, ali lažem sebe da volim što je tako", rekao je Tajson u intervjuu za magazin „Forbes“ i dodao da trenira tri puta dnevno.

Izabrane vesti

Inače, biće ovo prvi put posle dve godine pauze i meča sa Roj Džonsom Juniorom kako će se Tajson naći u ringu, a za protivnika će imati 30 godina mlađeg borca koji je u dosadašnoj profi karijeri upisao devet pobeda i jedan poraz.

Po završetku aktivne karijere, Tajson je ubrzo spiskao sav zarađeni novac, ali se legalizacijom marihuane okrenuo uzgoju te biljke u rekreativne i medicinske svrhe te je uspeo da izgradi profitabilan biznis. Međutim, sa vremena na vreme opet uđe u ring i odradi koju egzibiciju za više nego solidnu sumu.


tagovi

boksborilački sportoviMajk Tajson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara