Komentari na vest

Svetski, a naš - uživajmo dok traje

U

Uoss

pre 9 dana

Vi medjunarodne sudije stvarno niste pri zdravom razumu, vi se toliko mrzite da je to nenormalno. Čovek je sudio sve sto je moglo da se sudi i to na vrhunskom nivou i to treba priznati. Trenutno živi vani a vi i dalje o njemu raspravljate. Zamislite da se jednog dana vrati sto izgleda moguće kako ćete zajedno na teren npr. On je hteli vi to ili ne najuspešniji nas sudija. Da imamo još dobrih imamo. Papovic npr,
B

Berija

pre 11 dana

ali @hahahaha pored njegovog imena piše SUI. ipak nebitan lik iz Švajcarske.
C

Cestitke

pre 13 dana

Svaka čast decku, blistava karijera bez mrlje u svakom smislu. Nadamo se jednoga dana angažmanu i u savezu npr. Treba napomenuti da je i gdin Simonovic kao sudija branio čast i ugled srpske odbojke sinoc. Kao i mnogo puta bez greske sudjeno. Cestitke obojici.
S

Slika dana

pre 13 dana

Borićic predaje pehar Marku.
o

odbojkas

pre 13 dana

koga briga za sudije...bravo Marko!
G

Gost 372829

pre 13 dana

odbojkas Svaka video provera vidi se greška.Toliko o kvalitetu suđenja.4 sudija ne vide aut nego im video provera pokazuje.Greše kao na takmičenju.Nebitni totalno
M

Musemic

pre 12 dana

Taj gdin nije nas, covek Švajcarski sudija. Nebitan lik.
h

hahahahaha

pre 11 dana

voleo bi ti @Musemic da je covek svajcarac. Ali nije. Kragujevac, Sumadija.
s

sumadinacc

pre 11 dana

@hhahaahha a sa ce biti sad kad mu zena prelazi u Hrvatsku da radi!?
M

Maksa Maks

pre 10 dana

Zamisli @sumadinacc bice i dalje Srbin. A to je izgleda ono sto tebe najvise muci.
У

Уосс

pre 10 dana

Што га не питаш шумадинацц када те то много занима и мучи. Питај га можда ће ти бити лакше.
k

kg

pre 10 dana

@maks @uoss dobro je botovi svajcarca, odmorite malo ili to sve on piše sam pošto je dokon celog zivota ... p.s. nista sporno sad ce mu pisati CRO i cro grb, sve je to ok.
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Mislim da je vreme da se Podrascanin vrati u Srbiju i zaigra za neki srpski klub.Posle toga moze da preuzme neku funkciju u savezu i da radi na jačanju srpske klupske odbojke.Kad vec država samo sipa u državne projekte Partizan i Zvezdu.Sportski pozdrav braco.
G

Gost 3728

pre 13 dana

Zašto bi došao u Srbiju kao prvak evrope?Ko da ga plati ovde?I jokić bi mogao doći iato sada ima para u Srbiji u košarci.Država sipa u blizance da ali u fudbal i kosarku.Odbojka ovde ne zanima nikoga po tom pitanju.Tako ako gledaš Maja Ognjenović se odavno trebala vratiti i igrati ovde em je starija em je žena a momak joj u Srbiji.Marko u Italiji može dobiti pre šansu i kao sportski direktor i trener nego kod nas.Momak ce igrati još 2,3 sezone na viskom nivou ne prestaje sa igranjem.
Z

Zora sviće

pre 13 dana

Mislim da bi se lepo uklopio u Spartak sledeće sezone ili Mladi Radnik.Vojvodina je mlada nema smisla da igra sa decom.Partizan trenira jednom na dan nije u redu da dođe kao prvak evrope na rekreaciju.Zvezda opet nije lepo da neko ko podigne pehar lige šampiona sledece sezone ispadne u kvalifikacijama Njemu evropa ne znaci više.Nasa liga i zato mislim Spartak ili Mladi Radnik da su idealni a Spartak je blizi N Sadu zato je prednost moze svaki vikend kuci.
P

Predlog

pre 13 dana

Da zaigra za Pazovu i pomaže kod žena Jovi.Na ovaj način podiže i mušku i žensku odbojku.Nakon karijere igrača preuzme Omladinac i odmah bude trener u super ligi.
j

jan

pre 13 dana

Sjajan sportista,blistava karijera,sve cestitke na tituli,ziv i zdrav bio,Srecno
B

Bukovački Do

pre 13 dana

Kad pitate Novosađane da kažu nešto o njemu: "ružan k'o lopov, ali vrhunski igrač".
s

srijemiš

pre 13 dana

doduše jeste ružnjikav, pomalo majmunolik
L

Lala 021

pre 13 dana

Najgluplji komentar ikada.
G

Gost CBV

pre 13 dana

srijemiš Lepši,pametniji i daleko uspešniji od tebe je svakako u svakom pogledu.
G

Gost 272829

pre 13 dana

Jedan Mesi dok nije bio prvak sveta u Argentini nije bio priznat kao najbolji na svetu.Uzeo više liga šampiona od bilo koga drugog.U odbojci je ta olimpijska medalja najveca od svih.Marko ima zlato iz svetske lige,sa evropskog.Ima svetsku bronzu.Jeste bio 2 x na OI ali nema medalju.Zato ova 2024 je kruna karijere.Sa medaljom u Parizu upotpunio bi kolekciju i zaista postao velika legenda svetske odbojke.Jedan Novak napr nema olimpijsko zlato.Nije lako osvojiti je.I Marku i Novaku je poslednja šansa Pariz.Marku da uzme bilo koju medalju a Noletu da uzme jedino zlato koje nema.Balkon i doček u BG za kraj sezone 2024 bio bi najveci uspeh za Marka i pravi oproštaj.Zaslužio je.Nek je sa srećom
1

19997

pre 13 dana

Od kad je Messi uzeli najviše LP od svih, pa na prvoj mjestu su redom igrači Reala koji su bili u istoj momčadi koja je uzela 5x LP, a sad imaju priliku i 6x, tipa Modrić i Nacho..
G

Gost 272829

pre 13 dana

19997 Ma ok nisam brojao znam da ima 4,5 liga šampiona.Bio je najvise puta biran za igrača sveta 8 ,to znam.Niko mu u Argentini to nije priznao kao uspeh dok nije sa reprezentacijom doneo titulu prvaka sveta.To je suština
G

Gost 38287

pre 13 dana

Odličan komentar Odbojkašicama Srbije i Đokoviću fali samo to olimpijsko zlato.