Komentari na vest

Oproštaj Janića od Partizana: Emocija će zauvek živeti u meni, biću najveći navijač iz inostranstva

P

Poštovanja malo

pre 18 dana

Jednom kapiten uvek kapiten.Momak je bio kapiten Srbije i to je za veliko poštovanje zauvek.
D

Davor D.

pre 18 dana

Pa on ima poštovanje za to što je bio kapiten Srbije. Ali pošto je već bio kapiten Srbije, da li je normalno da se ponaša onako kraj terena kao trener Partizana? Pređe preko čitavog terena da bi naružio sudiju?! Toliki broj crvenih kartona?! Onakvo psovanje igrača, majke, Boga?! Imate najsvežiji primer u petoj utakmici.
Z

Zora sviće

pre 18 dana

Davor D. Šta kazes za Duleta Vujoševica,Santarelija i Rezendea.Realno Boki je mala maca za njih...A tek Žoc koji ne čuje navijače kada skandiraju uvrede protivničkom treneru.Itd itd
Z

ZZzzZZZ.....

pre 19 dana

Lako je biti Partizanovac i ici na kosarku, fudbal i predstavljati sebe kao velikog Grobara. Ako si pravi Grobar, onda ostajes u klubu i kad nije sve idealno. Kasne se dve plate (koje su za nase prilike itekako visoke), imao je ekipu koju je sam sastavljao, pa kad je rekao da mu ne valja dizac, doveden je Kubanac. Kog je to mladog igraca Janic ostavio posle sest godina rada? Juniori su poslednjih godina prvaci drzave a razbezali se jer ih on nije hteo u prvom timu. Posle druge pobede Zvezde u finalnoj seriji prica kako postoje problemi za koje znaju samo on i igraci... A u cetvrtfinalu i polifinalu je bilo sve idealno... itd...itd...itd... Srecan put, zivece Partizan i bez Janica.
P

Pa ne on

pre 18 dana

Ceo Partizan je poslednjih 20+ godina slovima i brojem iz svog pogona izbacio dve igraca Atanasijevica i Bataka. Bilo je dosta klinaca koji su dolazili u Partizan ali su uvek na kraju shvatili da tu nikada nece dobiti sansu. Neke su skroz upropastili a neki su pametno pobegli na vreme. Uvek su bili na klupi, sluzili za uigravanje prve postave koja se dovodila na pocetku sezone i pricalo im se da ce naredne sezone dobiti sansu. Neki treneri su nesto i unapredili mlade igrace a pojedini su neke mlade igrace upropastili. Ni Janic se tu nesto ne izdvaja od drugih trenera i istu stvar je radio, pa tako ni on ne ostavlja nijednog mladog igraca u postavi. I naredne sezone ostace par igraca iz prve postave srednjaci i mozda jos neko a dovesce se 4-5 novih igraca za prvu postavu a Vidak i kompanija sedece na klupi ako su blesavi. Bolje i u nizi rang takmicenja da ode i da igra nego da ga lazu u Partizanu, tamo ima cak i boljih trenera i uslova.
V

Vest je

pre 19 dana

da ga menja Bjelica kao trener!? pa strasno za struku! A bice prvak al u dobijanju crvenih kartona!
M

MiksNS

pre 19 dana

A ko ce mu dati crveni? Papovic i Legenda?
K

Kako se

pre 18 dana

ponasa trebalo je na svakoj utakmici da bude iskljucen. Kao najstariji igrac nije bio primer ..odnosno bio je negativan primer ponasanja, recnika i svadja i sa sudijama i sa protivnickim igracima!
0

0999

pre 19 dana

ZVEZDAS KUKA ZA PARTIZANOM. ZADNJE VREME DOSLO

Bojan Urosevic

pre 19 dana

Realno od maldje garde bolje trenere nemamo Janjić mora da bude selektor.
S

Sramota je da Grobari ne znaju njegovo prezim

pre 17 dana

Ko je JaNJic?
P

Prvenstvo UAE

pre 19 dana

Brzo će on nazad. Mada Arapima danas sve može da se proda, a odbojka o kojoj pojma nemaju - pogotovo.
p

pa sta ako nemaju

pre 19 dana

nemaju pravo pokusati ? nauciti? jer smo mi poceli igrati pre njih ? Mnogo ...njate svi protiv arapa, ljudi barem ulazu u sport...
g

gost sa Marakane

pre 19 dana

srecno Janicu, samo ako probas da se ponasas kao i u Srbiji..cuvaj se... ali stavio je u zajvalnicu uz Tanaskovica i Golijanina pata-pata...to nije za poredjenje..
К

Косингас

pre 19 dana

Играо за Звезду, тамо га направили играчем, а онда и репрезентативцем. После тога је побегао у Војводину и налон седам година у Звезди рекао да је партизановац. Након тога је покушао у иностранству, али сем просека никад ништа није урадио. Када је постао тренер трудио се на све начине да опљуне и омаловажи Звезду, клуб који му је све као и који га је направио. После свега, његова дела говоре о њему. Шта рећи за индивидуу кија је пљунула у руку која га је хранила?!
Z

Zvezdin navijac

pre 19 dana

Druze, Zvezda ga jeste napravila, ali navijacko opedeljenje je totalno druga stvar. Oduzio se on Zvezdi i hvala mu na tome. Pljuvao Zvezdu nije. Imao je konflikt s trenerom Zvezde, a to je totalno druga stvar. Tako da neka mu je sa srecom! I nadam se da ce se jednoga dana pojaviti kao selektor Srbije
N

Nije ti dobro

pre 19 dana

Koliko ne govoris istinu...
N

Nije ti dobro

pre 17 dana

Ovo se odnosi na kosingasa, naravno, njemu je upuceno.
K

KikirikiGoros

pre 19 dana

A vi bi kao ostali zbog kikirikikirija
P

Pobogu...

pre 19 dana

familija, porodica, druga kuća... bla, bla truć.
I

Izvini se zbog dezinformacije

pre 19 dana

Gde je sad onaj lik koji je ovde pisao da ce otici u Rusiju?