Andrea Trinkijeri (©Star Sport)
Andrea Trinkijeri (©Star Sport)

Trinkijeri planuo na novinara: Da nikad više nisi pokazao nepoštovanje

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.05.24. | 15:06

“Tvoje pitanje je neprihvatljivo”

Žalgiris je minulog vikenda pretrpeo poraz od Vulvsa (93:97) u domaćem prvenstvu, što nije značajno promenilo stanje na tabeli, niti je gigantu iz Kaunasa uzdrmano mesto na čelu pošto kolo pre kraja ima dve pobede više od Ritasa.

Iz tog razloga Žalgiris sa mirom dočekuje plej-of, mada se Andrei Trinkijeriju nije svidelo kako je ovaj novinar video jedan novinar. Naime, na konferenciji je Italijan dobio pitanje da li je razlog poraza to što su njegovi igrači ”na odmoru”, na šta je burno reagovao...

Izabrane vesti

"Jesi li ozbiljan? Šta si rekao, da su na odmoru? Igramo utakmice u razmaku od 40 do 72 sata, o kakvom odmoru ti pričaš? Znaš li ti koji je naš učinak u prvenstvu? Izašli smo iz dve utakmice u kojima je razlika bila po 40 poena, sada smo odigrali jednu lošu četvrtinu i odjednom smo na odmoru", počeo je Trinkijeri.

Nastavio je u istom tonu.

”Pošto su ozbiljan, daću ti ozbiljan odgovor. Tvoje pitanje je neprihvatljivo. Igrali smo lošu četvrtinu. Pogledaćemo snimak tog perioda. Uradićemo sve da to popravimo. Da više nikada nisi pokazao takvo nepoštovanje prema mojim igračima, jer ja tvoj posao poštujem. Jeste, igrali smo loše, jedna stvar je da nisi fokusiran, ovo što si ti rekao je nešto skroz drugo. Prešao si granicu”.

Detalj možete pogledati na 9:36 na snimku.


I nije stao.

”Ti si prešao tu granicu. Jer, ako ti kažem da si ti na odmoru, šta bi mi rekao? Šta bi mislio o meni kada bih ti rekao da si ti tu došao sa laptopom, ali si zapravo na odmoru? Da li ti je to uvredljivo? Da li bi prihvatio tako nešto? Veruj mi, nisam ljut zbog utakmice, niti razmišljam o rezultatu. Nemoj da me shvatiš pogrešno, dese se loši dani, loša četvrtina kao što smo je imali mi, odgovoran sam za to. I preuzeću odgovornost. Ali, da kažeš da su moji igrači na odmoru? Ne, nikada više”.

Žalgiris sa prvog mesta dočekuje plej-of u kojem će na Jonavu ili Mazejkjaj.



tagovi

Andrea Trinkijerikk Žalgiris

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara