Oded Kataš (Star sport)
Oded Kataš (Star sport)

Oded Kataš: Kao da smo imali 40.000 navijača na tribinama, velika stvar u ovim okolnostima

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.04.24. | 22:01

Makabi iz Tel Aviva uspeo je da izdrži sve nalete Panatinaikosa i slavi u završnici na nož, iako je u trećoj deonici imao i 17 poena prednosti

Lorenzo Braun ostao je hladne glave, pogodio dva slobodna bacanja i doveo Ponos Izraela na prag Fajnal fora Evrolige, što je trenera Odeda Kataša učinilo jako ponosnim.

Izabrane vesti

“Jako sam zadovoljan, pobedili smo na kraju. Oni su igrali jako dobro na kraju, podigli su nivo i pogađali neke jako bitne šuteve. Imaju kvalitet, imaju dobre igrače, ali mi smo zaslužili pobedu. Bili smo fokusirani, pronalazili smo načine da rešavamo situacije u napadu i koristimo dobre posede i timsku igru u najvećem delu susreta. Zaslužili smo da se nađemo u ovoj situaciji“, poručio je Kataš.

“Velika stvar za nas je što smo izdržali i ovako završili utakmicu“, jasan je izraelski stručnjak i osvrće se na veliku podršku navijača:

“Posebno je bilo to što smo imali toliko navijača na tribinama, pogotovo takav broj njih u ovim okolnostima. Prošli smo mnogo toga tokom sezone. Najviše od svega nam nedostaju naši navijači, da igramo pred našim ljudima, kod svoje kuće. Stalno mislimo o tome da igramo u našoj kući... U ovoj situaciji, kada imate 1.000 ljudi, značilo nam je kao da je 40.000 njih bilo na tribinama“.

Četvrti meč igra se u četvrtak od 20.45, takođe u dvorani Aleksandar Nikolić.



tagovi

KK Makabi Tel AvivKK PanatinaikosOded Kataš

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara