Željko Obradović
Željko Obradović

Obradović pred Budućnost: Neuobičajeno velika pauza, nadam se da je ekipa spremna

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.05.24. | 12:28

Crno-beli su već stigli u Podgoricu, meč za prolaz u finale se igra u utorak od 18 časova

Parni valjak je ovog jutra stigao u Podgoricu, gde će se u utorak, 7. maja od 18 časova sastati sa ekipom Budućnosti. Nakon trijumfa u Beogradu, Partizan Mozzart Bet će sutra, u drugom meču polufinalne serije ABA lige, tražiti i drugu pobedu koja bi značila plasman u finale za branioca trofeja. 

Uoči duela u SC Morača, trener crno-belih Željko Obradović kaže. 

Izabrane vesti

“Druga polufinalna utakmica, kvaliteti obe ekipe su poznati. Svesni smo da moramo biti na nivou ako mislimo da dobro odigramo ovaj meč i da prođemo u veliko finale. Naravno, neće biti lako, neuobičajeno je to što smo imali veliki broj dana između prve i druge utakmice. Nadam se da je ekipa spremna, da ćemo probati da damo sve od sebe i da ćemo odigrati što bolji utakmicu", rekao je Obradović

Plejmejker Partizana Mozzart Bet Aleksa Avramović je pred novi duel protiv Budućnosti izjavio da očekuje kompleksan meč.

“Veoma zahtevan meč će nas očekivati u Podgorici gde smo već uspeli da ostvarimo tri puta pobedu protiv Budućnosti. Očekuje nas puna hala, i samim tim možemo očekivati kompleksan meč. S obzirom da smo u prošlosti igrali sa njima plej-of utakmice koje su bile tesne i čvrste, možemo reći da se poznajemo odlično. Idemo tamo da pobedimo, da odigramo najbolju moguću odbranu i da igramo dobar napad. Da se vratimo kući, Bože zdravlja, sa pobedom", naglasio je Avramović.




tagovi

KK PartizanŽeljko Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara