Džonatan Motli (Foto: AFP)
Džonatan Motli (Foto: AFP)

Motli spreman za majstoricu protiv Monaka

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.05.24. | 16:52

Centar Fenerbahčea se oporavio od povrede lista leve noge zbog koje je van rotacije bio mesec dana

Igraće sutra od 19.00 košarkaši Fenerbahčea i Monaka odlučujuću utakmicu za plasman na završni turnir Evrolige, a u njoj će turski tim biti jači za Džonatana Motlija. Američki centar se oporavio od povrede lista leve noge koja ga je mučila proteklih mesec dana i biće u rotaciji za peti meč četvrtfinalne serije.

Kako je trener istanbulskog giganta, Šarunas Jasikevičijus, otkrio na poslednjem treningu, Motli će se posle četiri nedelje naći među 12, ali još nije jasno, da li i koliko će minuta dobiti na terenu. S obzirom da je sa prosekom od 11,8 poena treći najbolji strelac tima, ne dovodi se u pitanje koliko bi njegova prisutnost značila celokupnoj ekipi u presudnih 40 minuta košarke.

Izabrane vesti

"Moramo imati istu strast u petom meču serije, kao što smo je imali u prve četiri. Moramo da pokušamo da protivniku što je više moguće otežamo, pronalazimo bolje opcije u napadu i sve što imamo ostavimo na parketu", poručio je litvanski stručnjak.

Da su spremni da ostave poslednju kap znoja, može se videti i kroz reči Najdeža Hejs-Dejvisa.

"Svaki mali detalj će značiti. Svaki poen, skok, posed, izgubljena lopta. Nema popravnog posle ovoga", jasan je jedan od ključnih Fenerovih igrača.


tagovi

EvroligaDžonatan MotliKK FenerbahčeKK Monako

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara