Komentari na vest

DeDin déjà vu

V

Valdano

pre 19 dana

Sferopulos mora ukljuciti Tobija i Smarta,obzirom da nema Topica i Hange[ a ne Lazarevic i Ilic uz svo postovanje],Davidovca da koristi kao pleja da se rastereti Teodosic,Tomkins da ima vecu minutazu jer je igrac velike klase,Gilespija takodje da pusti da igra[partizan imao vise skokova],jer bi "pojeo" i Kaminskog i Kabokla zajedno.I da se probude Nedovic i Gedraitis koji ne mogu gore od prve utakmice,Nedovic da vise koristi ulaz,Jago da komanduje i koristi brzinu i da mu se pravi prostor za ulaz jer je prebrz a hrabar.Mora vise igraca da se rotira,odbrana mora mnogo jace i ostrije i da se zatvara sut za tri a ne da im Smit,Panter,Naneli sutiraju otvorene trojke.Treba iskoristiti prednost u reketu-Bolomboj,Tobi,Gilespi,Mitrovic,Tomkins.Ponavljam u odsustvu Topica i Hange ,Smart mora da igra,momak je jak ,dobar suter,moze i pleja po potrebi.Zvezdi da su Topic i Hanga spremni nebi bilo problema.
E

EvoJednogPartizanovca

pre 19 dana

Evo od crno belog jedan realan komentar - Deda je pre svega dobar covek, sportista, nikad incident, daleko od tog da je igrac ne znam kog ranga kvaliteta, ali jedan od onih sto osete derbi, cak iako celu sezonu odigraju ispod nivoa, tu su kad najvise treba. Verovatno nikad nigde drugde nece moci da zaigra, ali kida tu gde je najlotrebnije. Kapa dole momcino!
C

CZV22

pre 19 dana

Džaba pare džaba novac Dejan Davidovac Dejan Davidovac!!!!!
G

Grobarcina

pre 19 dana

Sta je bilo prosle sezone ?🙄 sutra gubite ako bude normalno sudjenje

Fuenlabrada

pre 19 dana

Davidovac stub srpstva
M

MNM

pre 19 dana

Deda im presudio,imaju Ledeja 3 sezone na toj poziciji al eto sudije su krive i ne da vam drzava pare haha to je sve od vas aj paljba:))
b

bingosale76@gmail.com

pre 19 dana

Ljudi,ja sam zvezdas,ali ako ovakva Zvezda osvoji Aba,onda svi iz partizana treba da odu. Realno imaju bolju ekipu od nas. Ana lizirajte vi sa koliko igraca mi dobijamo,analizirajte sve igrace i bice vam jasno. Imaju i jaceg trenera,koji poznaje ovo podneblje i sve ostalo. Ja ne znam kako dobijamo,al dobijamo....
R

Robert Lewandowski

pre 19 dana

Pa zahvaljujući sudijama dobijate...
z

zato

pre 19 dana

sto ekipa igra a ne pojedinci
m

mesina

pre 19 dana

Zvezda,i igraci i navijači,nisu učestvovali u ovako ,,spontano" organizovxnoj utakmici od Maksimira devedesete.
P

Psi ho

pre 19 dana

ne treba sada leteti previse, dobili smo prvu utakmicu gde je bio veliki pritisak na nama, sada ispraviti greske i dobiti i drugu utakmicu.
D

DS1989

pre 19 dana

Pa ja mislim da jedini koji lete su bas komsije jer su istripovali da su neki galktikosi koji mogu da osvoje EL a mi smo dno dna EL oni tako gledaju stvari. E onda dodjemo do toga da mi kao krsina od ekipe ih dobijemo 4 puta za redom. Mi igramo bez jednog od najbitnijih igraca Hange koji nam je najbolji defanzivac ekipe. Juce smo igrali sa 4 stranca od toga jedan je igrao 5 minuta Tompkins oni su juce konstantno igrali sa 7 stranca Pantera ne racunam jer bi to bilpo vec 8.. U KLS cemo ih omletati sa pola gasa kada budu morali polovini ekipi da se zahvale... Mi ne letimo veruj mi svesni smo da smo lose selektirana ekipa i stalno pricamo kako lose igramo sa druge strane ovi galaktikosi nikad gori rezultati ali u njihovim glavama i Boston bi dobili...
G

Gallina

pre 19 dana

treba napomenuti samo, da ono sto je sinoc Davidovac uradio ni jedan stranac ne bi mogao da uradi na taj nacin, to je verovatno i odgovor mnogima na neka pitanja
A

ABCFE

pre 19 dana

Misljenja sam da ce Zvezda lakse da odigra dugi mec. Pritisak je sada na strani Partizana. Znajuci da Partizan nije kako treba pod pritiskom,reko bi da je Zvezda jako blizu jos jedne pobede. Nece da likuj
D

Drvo

pre 19 dana

3 puta manja plata od Ledeja, a duplo korisniji igrač u derbijima.
V

Voždovac

pre 19 dana

Ovoliko pljuvanje po čoveku koji je dao puno reprezentaciji je jadno. I tu ne mislim samo na grobare, već i na nas koji navijamo za Zvezdu. Cele sezone pljuvanje kako je van forme, za penziju, da ga oteramo itd. A on u finišu uvek isporuči kad je najpotrebnije. Ubiće vas mržnja braćo.
@

@Vozdovac

pre 19 dana

pa to su oni oni pljuju srbe, video si juce kako domaci igraci prolaze kod njih kako onalovazavaju svog reprezentativca, seti se pljuvanja Milutinova itd itd
J

Jackie Treehorn

pre 19 dana

Davidovac se čuva za odlučujuće duele koji donose titule. Nadam se da će tako biti i ovog puta.
D

Duši

pre 19 dana

Lupas. Ja sam zvezdas- ali dečko je celu sezonu levo smetalo i kod Duška i sad kod grka...
o

oblomud

pre 19 dana

Partizanu i Zvezdi ne treba centa iz drzavne kase dati,nisu zasluzili dinara.Imaju milionske ugovore,a narodu kur.ina...Iz mojih usta,tj detetovog u njihovu guzicu...Pi...Nisu zasluzili...
D

Don Vito Corleone'

pre 19 dana

DeDa rutinirao Igokeu lagano. Rutiniranje 4 puta u nizu.
d

devotion

pre 19 dana

kakva evropa uvek cemo imati titov derbi u svim sportovima. mada sad vidim sto su protiv regionalne u fudbalu, tesko bi bili prvaci.
s

slobodno...

pre 19 dana

Samo neka placu jugosloveni

VecaBg1971

pre 19 dana

Mali Topic zavrsio sezonu, nazalost, opet ista povreda kolena. Tesko da ce ikad zaigrati u NBA sa takvim kolenom. Kakva tragedija za dete, uzas.
G

Ghost5

pre 19 dana

Dovoljna je Partizanova sramota da izgubi od ovih poluigraca, ali degutantno je više da ovog gr.avog predstavljati kao heroja jer je pogodio 4 slobodna bacanja. Pišite o Obradovicu, 9 evropskih titula, evropskom šampionu Partizanu, bilo čemu, to sto im njihov predsednik obezbedjuje titule u kosarci i fudbalu je druga stvar, smesno je više da čitamo vesti o ovom stvoru.

VecaBg1971

pre 19 dana

Sipaj da boli jos jace 🤣

VecaBg1971

pre 19 dana

Mali Topic zavrsio sezonu, nazalost, opet ista povreda kolena. Tesko da ce ikad zaigrati u NBA sa takvim kolenom. Kakva tragedija za dete, uzas.
R

Robert Lewandowski

pre 19 dana

Kada ce ekspertiza za onu kradju od sinoc?
J

Japi

pre 19 dana

Kod "Tedija",ti je ekspertiza,hahahaha.

Kalčopolista®

pre 19 dana

Utisak sinocne kradje, osim sudija koji su nas masakrirali je urlik delija upucen KKP: drzvni projekat, drzavni projekat i onda jos jaci vrisak... ... vas tadic? Ako smo drzavni projekat, valjda nekog drugog treba da prozivate, a ne gasprom tadica!!!
m

molim?!?!?

pre 19 dana

bio sam na sinocnoj utakmici. niko, apsolutno NIKO NIJE pomenuo "drzavni projekat", a jos manje doticnog gospodina koga pominjete. ne lazite vise narod!!!
E

E sad

pre 19 dana

Vidi ovako, Gasprom nije hteo da sponzorise amaterski klub i tamo neke anonimuse!
B

Batistuta1

pre 19 dana

Pazi ganere sto su se nalozili😂😂😂
D

Don Vito Corleone'

pre 19 dana

Ložimo se kao vi što ste se ložili pa vas je došlo 10 hiljada na jug Marakane, kada ste slavili bod protiv Evropskog i Svetskog šampiona. Da li vam je ta mobilizacija uspela, zna li se šta??? Da li ste i dalje u trci za titulu, ili ste džabe slavili taj bod, zna li se šta???
V

View

pre 19 dana

Covek jednostavno stvoren da resava finala... Fali mu brat Dobric ali nastavlja gde su stali
V

Voždovac

pre 19 dana

Falio je sinoć brat Dobrić da ubode par trojki kad ne ide.
M

MVPCACAK

pre 19 dana

celo vece nasi igraju protiv stranaca...
D

DonVitoCorleone

pre 19 dana

Hvale ga sad na sva usta a do sad nas ukanalio jedno 3329047247302479 puta. Lik koji moze samo ovde da igra i nigde vise.
D

Don Vito Corleone'

pre 19 dana

Izadji mala izadji mala izadji bar na čas, hoću da te vidim hoću da te ljubim hoću da ti čujem glas. Rutiniranje 4 puta u nizu ahahaha.
c

cv

pre 19 dana

teodosica da nema ne bi ovo pobedili samo da je on zdrav
A

Auu sta reci...

pre 19 dana

Sa kojim prosekom mi pobedjujemo "najboljeg" 4x za redom.
D

Djape45||

pre 19 dana

Domaći igrači 55-14, tu se svaka priča završava. Valjalo bi da se odradi analiza sudjenja i pojedinih odluka. Recimo onaj faul nad Nedovićem, da se fino zumira i uspori snimak da vide grobari kontakt nogom kojim je Kaboklo sapeo Nemanju, da ne lažu sebe kako je pao sam.
A

Acozbzxz

pre 19 dana

Da li je neko Primetime kako se ne slazu Jago de santos I Davidovac. Davidovac je par puta preveo loptu preko pola iako nije plej a jago mu trazio loptu I bio slobodan , kao I par pasova kad je jago bio u boljoj poziciji od ostalih igraca on bacao tezw pasove
S

SEVERNA KOREJA

pre 19 dana

Srbija jedina zemlja na svetu gde se od lopova prave junaci i sposobni ljudi...Degutantno da se ocita brutalna kradja naziva pobedom,tako su prosli studentski centar takodje.
a

ajde ajde

pre 19 dana

placi jace
P

Prcko33

pre 19 dana

Samo umjesto Nedovica Smarta u vatru, korisniji je vjerujte ... A ne zna se koja je ekipa ocajnija , Partizan sramota od ekipe tj igre a ovakav tim ima ...
G

Gorski1

pre 19 dana

Bravo Deki !
e

ecka siti

pre 19 dana

Na jednoj strani : Teo, Nedovic, Lazic, Mitrovic, Davidovac, Topic Na drugoj samo Avramovic koji ima neku ulogu u ekipi. To je ono sto pravi razliku u korist Crvene Zvezde kada je derbi u pitanju... Srce i osecaj domacih igraca... U partizanu startna petorka svi stranci +prve tri izmene isto stranci... U TOME JE RAZLIKA...
h

hahaahha

pre 19 dana

pa sad takvim sudjenjem, opet ste jedva dobili.. 15+ bi bilo da su normalno sudije svirale... Ponos srbstva hahah i drzave dembelije

Искрено речено

pre 19 dana

јеси ли то од Пантића чуо😂😂.Покриј се по глави
D

Don Vito Corleone'

pre 19 dana

Pogledaj koliko su poena postigli Zvezdini domaći igrači, a koliko partizanovi domaći igrači. Zamisli da umesto Tobija, Gilespija, Smarta, Tompkinsa, imamo 4 prava stranca. Državni projekat je 4 puta u nizu rutiniran.
F

Fef

pre 19 dana

Naročito mi je drago zbog stručnjaka koji ga teraju celu sezonu
Z

Zelezbik

pre 19 dana

Kako za reprezentaciju nema nikakav "deja vu". Tamo maši čiste šuteve kao da je pokupljen sa ulice. Al bitno je da se uvek za sve okrivi Bogdan, čiji je izgleda jedina mana što je igrao za "pogrešan" klub. To se u današnjoj crveno-beloj Srbiji ne prašta pa makar dao i 30 poena na utakmici.
G

Gogara

pre 19 dana

Ugasio ih je Deda :) Gasi ih svaki put kada igra sa njima.Izuzetno koristan igrac
M

Ma da

pre 19 dana

A do juce ste ga pljuvali,kao Tea, sada pljujete Nedovica, a sutra ako da 20 poena ima da ga hvalite, klasicno crveni-cirkuski mentalitet.
J

Joksa1986

pre 19 dana

Ako nije Deda onda je Kobra, ako nisu oni onda je Nedovic, ako nije on onda je Gudura, ako nije niko od njih onda je Kalina, a svaki derbi najbolji na terenu je Mitrovic, nekad pre Jovke itd itd itd. Nikako svi da shvate da su najbolji igraci tima stranci, najskuplji su stranci, oni donose pobede a titule donose bas ovi, domaci, Mitar, Jovke, Gudura, Kalina, Nedovic,Kobra, Deda itd itd itd itd itd itd. A Titule se broje, samo to, nista drugo, tako da...
G

Gosttt

pre 19 dana

Jel dao Sferopulos neku izjavu pisle utakmice ili je samo Zeljko kukao na prozivke?
E

El.Se.Sećaš.Goros

pre 19 dana

Krade loptu Lazić, krade loptu Simonović Zvezda je... A prvi derbi istorijski po tvojoj priči i Nedović trojka? Hahahah joj šta vam radimo.
K

Kao

pre 19 dana

Cigan vam kažem, ajde bre ne s.... e. Muka mi je od ovih tekstova.
@

@kao

pre 19 dana

Vazi Grobare
K

KLASIČAN.VERSAĆI

pre 19 dana

Stručni štab treba da priključi drugog klinca sa Kupa mislim da se preziva Krstić. Bio je fantastičan, mogao bi da odigra dva tri minuta. Smart i Gilespinsu sveži. Koristiće ih trener. Žao mi je zbog Tonija, rešio bi sada Partizan mnogo lako, ali eto tako se dogodilo.
M

MNM

pre 19 dana

Zvezdini domaći protiv kameruna uvek donesu prevagu,pa da:)))