Komentari na vest

Avramović: Promašio sam poluzicer, ali šta ću

A

Alan Brut

pre 10 dana

Mozda Aleksa nije slucajno promasio.Da je pogodio doslo bi do haosa na tribinama, a i na parketu..Jedan broj "varvara" su lazni varvari stigli sa "SEVERA".
Č

Ček

pre 11 dana

Kako šta ćeš? Pa da pogodiš nekad.
V

Voždovac

pre 12 dana

Poluzicer, poluigrač. IQ 13.
K

Karlo Veliki

pre 12 dana

Avramovic je u nokdaunu... Jedan cika sa velikom guzom i praznom glavom ponudio mu je ugovor duplo jaci od Partizana, i Avramovic sad ne zna sta ce i gde ce...Istina je isplivala kod njegovih u Cacku.

Mr 007

pre 12 dana

Zvezdas sam,ali i ja imam pozitivno misljenje o Avramovicu. Ona srcanost u dresu Srbije se ne zaboravlja,ginuo je za dres. Nije kriv toliko Avramovic sto je promasio sut za pobedu,vec Zoc sto nije rekao da Punter od 2 milke ili Naneli sutiraju za pobedu. Avramovic je prosecan igrac,ali se na svakih 15 utakmjca pretvara u Dzordana i ubaci 30 poena. Nije los,uvek igra jaku odbranu i ubaci nekih 7-8 poena po utakmici.
M

MVPCACAK

pre 12 dana

ti se izgleda kao i trener udaras po nosu...
m

matoriekspert

pre 12 dana

Pa nečeš ništa nego ćeš komšinici da ubaciš 25 poena i sve je OK
B

Brine

pre 12 dana

Hoće kad mu ti budeš trener😂😂😂
b

bljak

pre 12 dana

ima li sta jadnije od ovih sto sto se uvlace Avramovicu a toboze navijaju za zvezdu
B

Brine

pre 12 dana

Kako šta ćeš pa divljaj po terenu i busaj se u prsa kao da si dao koš Zvezdi to ti ide bolje od košarke
b

bljak

pre 12 dana

ima li sta jadnije od ovih sto sto se uvlace Avramovicu a toboze navijaju za zvezdu
V

VUKASIN BLOK 70

pre 12 dana

majstore pa ti kakve gluposti dajes cudno je da da zicer ne znam kako te pustaju uopste da igras u presudnim momentima...
P

PGP

pre 12 dana

Izjava iz naslova bio bi sjajan naziv narodnjačke ploče iz osamdesetih.
V

View

pre 12 dana

druze moj tebe svi gledaju kao neku karikaturu niko te ozbiljno ne shvata kada das nesto na ludu srecu obraduju se kada ovako promasis kazemo a dobro to je Avramovic...

Sin_Nebojša

pre 12 dana

Iako sam navijač Crvene Zvezde, ovaj momak će uvek imati moj veliki respekt zbog svega što je učinio u reprezentaciji Srbije. Mnogo dobar momak i od srca mu želim sve najbolje. Retko pozitivan lik u Partizanu.
G

Gost Rajder

pre 12 dana

Klasičan divljak sa loptom.
l

lulijannnnnnn

pre 12 dana

braticu moj avrame,čas igras čas ne igras danas si bas bio blago receno pogubljen vecinom meca ,nekako poguljben bez adekvatnog poteza u datom trenutku,nadam se da ce biti to okej sledece tekme i protiv komsinice u finalu.Lkubi brat.Slava bogu
Г

Групни

pre 12 dana

твој максимум је Финска и одрешене руке ... Алекса, лоше играш !
s

srka

pre 12 dana

Treba da je sramota i tebe i ove preplaćene zvezdice, kako igrate i ponašati se ove sezone. To nije dostojno dresa i grba Partizana. A najveći trener ćuti, samo preuzima odgovornost na sebe. Šta ga briga kad će biti doživotni trener Partizana, odnosno, koliko se njemu bude htelo. Ti još živiš od Mundobasketa, gde su te ubedili da si veliki igrač. Spusti se na zemlju čoveče.
M

Mars u Zeleznik

pre 12 dana

i komentarisi igrace Covicevog kluba.
K

Kiki Golub

pre 12 dana

Pa nije imao vremena da se prekrsti jbg......
K

Kiki Golub

pre 12 dana

Pa nije imao vremena da se prekrsti jbg......
M

Mauro Tasoti

pre 12 dana

Nešto sa Partizanovim rosterom i igrom opasno nije u redu.Ništa ne valja,ekipa se muči,ulazi u prazne hodove,deluje da su nosioci igre ili oni koji bi to trebali da budu,dosta preplaćeni i precenjeni.Nažalost i Željko u pojedinim trenucima deluje kao da nema kontrolu nad ekipom i događajima na terenu.Sve deluje raštimovano i nepovezano,baš niko ne može da povuče,da trgne ekipu i da iskoči kao lider.Nije čudo da je Aleksa promašio,ulaz i iznošenje lopte na tablu kao i sigurnost realizacije su mu problematični i često ti koševi koje daje ispod koša deluju kao slučajni.Ništa,izgleda da mora ovako,uz mučenje i težim putem.

Bojank91

pre 12 dana

4/5 zicer
G

Gost gost

pre 12 dana

Aleksa biće bolje na OI. Kad igraš za Srbiju i u zdravoj atmosferi, igraš odlično. Ovde u blizancima nema više ničeg normalnog.
D

Daleko.Bilo

pre 11 dana

To, to nema veze sto nema veze. I Jaramaza zvati, nema sta oduševio nas je na EP i kroz kvalifikacije kao i Trifa. Setimo se Avrama i Trife dva puta protiv nikad jače Belgije. E Srbiji moja moraces da gledaš ove da bi grobari imali šta da gledaju inače ne bi ni gledali reprezentaciju ...
Č

Čačak voli košarku

pre 12 dana

Avram nema slobodu i igra u grču.Ko ga malo duže prati zna da u ovakvom Partizanu treba da igra dvojku i da daje 15 poena u proseku uz dobru odbranu koju mu je Partizan doradio.
д

дежурникривац

pre 12 dana

Аврам нема десну руку . 15 година игра кошарку и нема десни улаз !!! То је срамота ! Последњи напад , све уради како треба и баци циглу човек .. Шта си гађао друже , врх табле ??? Нажалост има уговор и за следећу сезону , нажалост гледаћемо ово поново 🤷🥺😮‍💨
V

Versaći

pre 12 dana

Čačak mrzi košarku, pošto podržavate ovo vaše sm.će od čoveka Želju
n

nadrealnooo

pre 12 dana

Zelim da mi neko objasni sta je zicer ako je ovo poluzicer? Bas ne zanima...
D

Djuradj

pre 12 dana

Zicer je kad si sam na obrucu. Ovo nije zicer, jer mu je odbrana zasmetala i dok je napravio poziciju, izgubio je ravnotezu suta. Da je sam bio na obrucu, pogodio bi 99%, a ovakve sutove van dobrog balansa igrac poput Avramovica pogadjaju 20-30%, tj veca je sansa da ih promase, nego pogode.

ZetaReticuli

pre 12 dana

@Djuradj Da, poluziceri su loši šutovi...
g

gostbre

pre 12 dana

nista sine jos pamtimo onih 9 trojki
Z

Zvezdaš 73

pre 12 dana

Posle Manile, ostajem pri svome Protiv Avramovica nikad ništa Dečko je pozitivac gde god igrao
D

Darko1101993

pre 12 dana

Izgubicemo i 3 utakmicu al i bolje FMP bi nas odrao u finalu kad mi raspalu buducnost ne možemo dobit na strani, al samo da tebe vise ne gledam u partizanu 3 godine nista nisi uradio da umesto tebe imamo krstenog pleja imali bi 2 Aba lige i 1 Evroligu idi nesrećo i ne vracaj se i onako delujes kao da sa tobom nesto nije u redu izjave gestikulacije ponasanje boze sacuvaj
H

Haha

pre 12 dana

Mozda bi imali 2 Aba lige i 1 evroligu da imate drugog trenera na ovaj budzet. Kriv ti Avramovic, koji ne igra beka tj svoju poziciju nego glumi nekog pleja. Sta god lose uradi, trener hoce da mu glavu otkine. Panter radi sta zeli, a trener ne sme rec da mu kaze.
@

@

pre 12 dana

To da Panteru niko ni rec ne kaze ima veze ili sa odnosima u timu. Ima veze sa time druze moj sto su ovu utakmicu igrala dva tima Amera i poneki zalutali nas igrac. Beze bre kao Vukcevic glavom bez obzira jer ubijaju karijere. Andjusic dosao iz Monaka greje klupu, Jaramaz iz Bajerna. Znas li kada ce se Marinkovic vratiti. Malo sutra. Koga vi gledate. Za koga vi gospodo navijate. Za trenera koji ne igra utakmice. Ovo ste izgubili a sudio vas Nedovic. Bice cupavo i u Beogradu. Vec sad vidim bar dvoje sudija iz Slovenije koji su vam vetar u ledja. Ko je dunuo u pistaljku tamo vidjen je u El. Dobre dnevnice, ne ispusta se to.
N

Nepismenost.na.nivou

pre 12 dana

Kvazi novinar je nepismen.
M

Milojko Arsenic's

pre 12 dana

Ništa, život ide dalje, sledeći put će ući.
g

gostio

pre 12 dana

dobro urednik....ovoloki naslov i ne vidis gresku
+

+-*:

pre 12 dana

Sta ces, ne moze svako da prosije. Mogu ljudi da promase, ali da prosije zicer ne moze svako, samo hrabri krojac.