Komentari na vest

Sedam poglavlja nove Zvezdine istorije: Od Milojevića do Milojevića

N

Nordsjeland x6

pre 16 dana

Ono kad se Zvezdi smeju navijaci malog jsd klubica koji titulu video nije cak zadnjih 7.god a LS igrao nije preko 20.god,i koji nikoga zivog u nasoj ligi da pobedi ne moze bez svojih jsd sudija i poklonjenih bar 2-3 penala po mecu,klub koji cim promoli nos u Evropu odmah ga 6tardiraju tamo neka decurlija iz Danske i autolimari iz Sabaha iz Azerbejdzana,klub koji ima najvise 5-ardi u istoriji Evropskog takmicenja poput legendarnih bruka protiv: Dinama iz zagreba,Samroka,Petah Tikve,Austrije Bec,Rapida,Liona...Nordsjelanda...itd itd i ostalh klubova koji su im redovno davali po 5-6 komada kad god su igrali u Evropi,to je cinjenica!
P

PSZ x10

pre 15 dana

Ovako vam postovani,izgledaju i buncaju navijaci tima koji u odnosu na Partizan imaju cak 5 grupnih faza UEFA takmicenja manje.Dok Partizan ima 2 plasmana u 1/8 finala LU i 5 pobjede u najtezem dijelu takmicenja NOKAUT-fazi dotle najveca bruka srpskog fudbala tim koji je najgori i poslednji od 32 u LS koju im je poklonio Partizan svojim odlucujucim bodovima ima samo 1 plasman u 1/8 finala LU i samo 1 pobjedi u nokaut fazi.Ovako vam izgleda portret navijaca CZ, koji pokusava da pise o katastrofama FK P koje du neuporedive sa nakantavanjima koje je dozivela CZ kasirajuci 10 ,9,8,7,6,5 itd.komada sirom Evrope,brukajuci srpski fudbal igrajuci i gubeci od bjelosvjetskih amatera,Polonije,Veres Lobga,Cernomoreca,Tuna,Kairata,Omonije,Serifa i jos mnogo vodoinstalaterskih timova koji su fudbalski ponizavali CZ. Ali o tome mnogo vise ako bude potrebe. sta je dozivljavala CZ
D

Doktor za fudbal

pre 16 dana

CESTITAM TERZI CAK 7-MU TITULU ZA REDOM I 4-TU DUPLU TAKODJE ZA REDOM, SL.GODINE REPRIZA!
V

Vulex

pre 16 dana

Kratko Ostanic, i Bahar bi uzeo titulu da su mu davali svaku tekmu 2 penala hahahha komedija avczva
i

ispali iz EL

pre 16 dana

@vulex Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom u FK i 4-tu duplu krunu takodje za redom,to je najbitnije!
L

Laker

pre 16 dana

I onda svuda van Srbije poslednje mesto jaahahah
S

Slobiša

pre 16 dana

Заиста ми није јасно у каквој заблуди ти живиш. Примите 6 комада од Нордсјеланда, а Звезда изгуби 3-1 од М. Ситија. Ваш највећи успјех у Лиги шампиона су два ремија. Друго учешће без и једног освојеног бода. Али то је успјех, као и замало пласман у плеј ин. Смешни сте, а још више тужни.
М

Марлоне

pre 16 dana

Једнога дана, Терзић ће да доведе чак два квалитетна бека. Пола екипе му је у заласку каријера, а другу половину ће морати распродати. Опет Јово наново, требаће довести 7-8 квалитететних играча за мале новце, а ако погоде 5 од 8, Звезда ће бити на овогодишњем нивоу.
I

Iskreno

pre 16 dana

@BNM: dok je Vujošević (sa 11 uzastopni titula u vreme "poštenja, regularnosti" i šamaranja sudija) u košarci kao i Stanojević u fudbalu fascinirao Evropu! Aj budi grobar negde drugde, nisu misaoni procesi za tebe.
Z

Zvezdas onaj stari

pre 16 dana

Sto niste podsetili da je strucnjak dobio i 5 otkaza u medjuvremenu? Nije ni to lako napraviti
А

А...

pre 16 dana

... што би? Какве везе Звезда има са тим клубовима? Нико ни не подсећа да је Обрадовић добио отказ у Турској. Где су данас Саво, Бата, Томић и остали асови којима је неко отео титулу?
B

Bnm

pre 16 dana

PA OVDE JEDINO I OSVAJA U VOŽDOVOM PRVENSTVU. ZANIMLJIV SLUCAJ JE I RADONJIC U KOSARCI...
П

Па...

pre 16 dana

...да ли му је вожд помогао да буде једини тренер у историји који је из првог кола ушао у Лигу шампиона и то два пута узастопно? Да буде једини тренер у историји који је презимио у Лиги Европе из првог кола? Има и две победе у Лиги шампиона, а Партизан је последњи пут победио у Купу шампиона 1983. Радоња је играо Ф8 ЕЛ са децом из клуба. Обрадовић је испао у Ф16 ЕК са играчима са Ф4 ЕЛ.
Z

Zvezdas onaj stari

pre 15 dana

E moja deco jadni ste kad stalno pominjete kvalifikacije iz 1.pretkola!? Pa sta ce Zvezda tamo zasto se to niko ne pita? Normalni klubovi tamo i ne zavire pa zasto da to smatramo uspeh? Kao drugo zasto poredjenje sa Partizanom i njegovim igracima? Koga je briga za njih?
U

Urke777

pre 16 dana

U ovom tekstu fali mnogo toga, na primer prelazni rok po prelazni rok, da se komsiluk malo edukuje u ta “enormna ulaganja” i da se prikaze kako je to bilo na njihovoj strani. Sa kakvim igracima je Milojevic uspeo da napravi 12 od 12 u kvalifikacijama tri godine za redom i sa kakvim igracima. Napravio je uspeh koji niko nikad nece i zlatnim slovima je upisan u istoriji evropskih takmicenja. Nije spomenut dvomec sa Spartom iz Praga kada smo vec bili prezaljeni. Nije spomenuta pobeda nad Olimpijakosom u LS i onaj odvratan mec isto u Atini kada nam je evropsko prolece pobeglo u sekundi. Nije spomenut dvomec sa Milanom, nije spomenuto da smo bili prvi u grupi LE i onaj dvomec sa Rendzersom. Mnogo toga fali ovde i da se urade preseci u uporedjivanja. Strasan je uspeh napravila Zvezda. Da nije bilo Milojevica, ne bi mi nista od ovoga gledali sto smo gledali od njegovog odlaska, ali svakako ogromno hvala i Stankovicu i Milosu Milojevicu, pa cak i Baharu koji je ozbiljno pogurao klince i napunio kasu, a vala i u LS je odigrao muski, na zalost srece nije imao, ali je doneo nesto i nismo se obrukali ni protiv Sitija. Sledeca sezona po meni je za biti i ne biti po pitanju narednih 5 godina. Dolazi do smene generacije, mnogo talentovanih klinaca, UEFA takmicenja su promenjena, bice ovo ozbiljan izazov i Zvezda zaista nece imati luksuz Van La Pare, Kalife, i koje kakvih promasaja i gluposti, kao i ove sezone sa uigranim timom da se sve poremeti zbog 3 nova igraca (mozda bi Bahar bio uspesniji da se to nije tako desilo). Valjda su svi naucili nesto iz ovih 7 godina.
D

Dmtr

pre 16 dana

Samo cu reci da si sve rekao.
I

Iskreno...

pre 16 dana

Ponovicu jos jednom, odnosom prema Stankovicu, Borjanu, Milojevicu i nezasitim i razmazenim kuknjavem , Ne zasluzuju navijaci Zvezde nista, Zasluzuju onaj period od 2008 do 2014 , Da uzivaju u "Maloj Barseloni" i da ne osvajaju nista. Samo se treba podsetiti komentara u decembru sta su pisali za Milojevica
G

Gers

pre 16 dana

Tu ti je bilo 90% grobarskih komentara, kao i obicno
g

gost111

pre 16 dana

kako se neko moze radovati necemu sto je pokradeno
g

gost111

pre 16 dana

kako se neko moze radovati necemu sto je pokradeno
П

Па...

pre 16 dana

... исто као што се гробари радују украденим трофејима. Рецимо у сезони кад је било бомбардовање. Или прошле сезоне у АБА лиги.
m

miile

pre 16 dana

od kada je Zvezdan preuzeo stvar,firma cveta

Gosthjk

pre 16 dana

I evo kako i zasto je Zvezda ovde. Grobari pricaju o proteziranju drzave, sudijama i ostalim glupostima, ali realno, samo sebi mogu da zahvale za ovih 7 godina tuge, a nama srece. Sve je pocelo sa tom volsebnom "otetom" titulom kada su uz pomoc sudija, srece i drugih poluga uspeli da uzmu. Nakon toga su svi u Zvezdi bili u fazonu "nikad vise", i napravili odlican tim sastavljen uglavnom od drugoligaskih i domacih igraca. Na sve to, Milojevic je postavio odlican sistem, i sve ostalo je istorija. Sve kasnije pobede, uspesi, novac, transferi, igraci, sve je to samo i jedino zahvaljujuci Miloju i njegovim uspesima u Evropi u prvom mandatu, kad je usao nekoliko puta u grupnu fazu od prvog kola kvalifikacija, jer smo kroz to postali finansijski stabilni i popravili koeficijent da ne moramo da brinemo vise o tome da li cemo da igramo grupnu fazu, vec je samo pitanje koje takmicenje je u pitanju. I Milojevic i Stankovic su postavili rekorde, kako u ligi, srpskom fudbalu, tako i u Evropi! Milojevic mladji je nepotrebno oteran, tj. nije mu produzen ugovor, jer je sa jednom psihofizicki nestabilnom ekipom kojoj je falilo igraca na 3 pozicije uspeo da osvoji duplu krunu bez poraza. Da navijaci nisu zapenili za Bahara, momak bi sigurno imao odlicnu sezonu, bolju od Baharove (trenutno blizu titile i igra finale kupa u Emiratima sa ekipom sredine tabele). Zvezda je danas stabilan klub koji jako dobro prihoduje, i da se na razne mutljavine ne izvlace pare iz kluba, vec da se ulazu, bili bismo na daleko visem nivou. Na zalost, trebace vremena za to. Nadam se dobrom prelaznom roku, i da nastavimo da gazimo dalje. U Srbiji trenutno nemamo konkurenciju, jer je liga maraton i tu ne moze niko sa nama, imamo najduzu klupu i to je prevaga. Ali je vreme da se podignemo za stepenik-dva vise, da dodjemo na nivo Olimpijakosa, Briza, Benfike... Cestitke svima na tituli, apsolutno je zasluzena i cista, ma sta pricali iz komsiluka, i neka ih bude bar jos ovoliko u nizu, pa onda ponovo!
g

gost111

pre 16 dana

pa kada ste toliko prihodovali red bi bio da vratite dug od 100 i vise miliona €
Y

Yo.dorro

pre 16 dana

Druze, i vama i nama je drzava majka/maceha. Kada su vas pokopavali, dosao je veliki vodja, pasionirani fanatik i navijac zvezde, i rekao,dok sam ja ovde, nema zime za miju mezimicu. U slicnoj, samo mnogo goroj situaciji je Partizan, ali nema maćehe koja može da pomogne.
@

@hjk

pre 16 dana

Brojilo, pustili te sat vremena na internetu, sad si najjači, saspi sve što te muči, neka taj vrisak izađe iz tebe da se čuje o kosmosa 🤣
L

Lektor na strazi

pre 16 dana

@Yo.dorro, rezultatski jesmo u mnogo goroj poziciji, ali, finansijski je upravo obrnuto i suprotno jer oni grcaju u ENORMNIM dugovima.
П

Па...

pre 16 dana

... што је онда тај фанатик који навија за Звезду дозволио да Звезду избаце из Европе због 800 хиљада?
c

cv

pre 16 dana

treba da pokaze svoj kvalitet u evropi na jeaen dzaba titula ako budemo gubili po 5 0
m

muljator

pre 16 dana

Da ne pomenete cuveni dvomec sa Milanom i kako je Zvezda igrala i ispala.
M

Mladić

pre 16 dana

Biće teško da zadržimo Rodića i Mijailovića…ali sa njima je titula i sledeće godine na dohvat ruke.
I

Ivan L

pre 16 dana

Micko prinudno igra desnog beka. On nije skolovan desni bek. Kao zadnji vezni je vrlo dobar, i sigurno ce i sledece sezone bar u domacoj ligi izneti sezonu na toj poziciji. Za evropu cemo da videti. Potrebno je tu jos kvaliteta.
M

Mladić

pre 16 dana

@Ivan L U domaćoj ligi mogu i ja sa stomakom da iznesem… A Mićko …haha…nije druže školovan ni za šta,pored Rodića on je najnepismeniji igrač Zvezde od kad pratim,a pratim dugačko,skoro 45 godina.
G

Gost99

pre 16 dana

Samo neka doticni gospodin ostane u Cz da bude trener i onda kada se vlast bude menjala i kada Cz ne bude imala celu drzavu iza sebe, svu logistiku i svu moc. A, kada ostalim klubovima, narocito Partizanu budu konacno odvezane ruke i noge. Da ga vidimo onda na delu, kakav je zaista strucnjak. Ovako bi i moj deda osvajao titule, sednes u ferari i vozis trku, sve na stazi podredjeno tebi, a ostali trkaci na biciklima
S

Slobodno.

pre 16 dana

Isplaci se da ti bude lakse...
P

Pobogu...

pre 16 dana

Prčaš o Partizanu u košarci? Slažem se.
З

Значи...

pre 16 dana

... нешто као Вујошевић без државе? Заиста се доказао.
G

Gelipter

pre 16 dana

Neki uspesni sportski radnici kazu da " napad donosi pobede a odbrana titule". Nele Karajlic je to isto formulisao za siroke narodne mase " Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku". Grande Miloje je samo to uspesno primenio. Ali za izvuci maksimum od ekipe iz Srbije sa skromnim budzetom kao sto je Zvezda trebalo je podignuti mnogo jos dve stavke. Kondiciona sprema (tradicionalno losa kod nasih ekipa) i najvaznija stavka psiholoska sprema. Kako je postigao ovo da bude i dobar psiholog ne znam, mada se prica da je njegova kancelarija bila nesto poput ispovedaonice u crkvi. Pricalo se tu i o banalnim problemima igraca tipa ostavila me cura , raznoraznim porodicnim problemima pa do filozofskih stvari poput religije i vere. Uglavnom Zvezda pod Milojevicem takticki izgleda kao Italijanska ekipa,kondicija i disciplina kao u Švaba a "svlacionica" nikad nije bila problem osim u slucaju Vujadina i Žule Stojkovica. Na kraju Vujadin je "odrastao" u medjuvremenu i vratio se a ne bi me cudilo da se vrati i Žule s obzirom na nas hronicni problem desnog beka. P.S. ocekujemo na leto 13 od 13 u kvalifikacijama i jos jednu LŠ.
B

Bragantino

pre 16 dana

Koliko ste titula od 35 dobili na cuveno zvezdino prolece? Barem pola. Milojevka (dva penala + crveni/autogol) da se patentira. Velika je zaostavstina ovog coveka.
И

Ипак...

pre 16 dana

...је најважније да нам их није доделио Суд удруженог рада.
B

Banglades

pre 16 dana

Mi zbog vasih muljanja nismo igrali KEŠ dve sezone za redom, ko zna u kom smeri bi se okrenula istorija da smo mi bili umesto vas, u tim sezonama ste se kalili za 91'. Preposteni ste bili i tada sa svojim filijalama, a zvezdino prolece je termin koji postoji bar 50 godina. Pozdrav za Miljana Miljanica i dr O-a.
α

αδερφια για παντα

pre 16 dana

Εφχαριστο ο Βλαδανω!!!

Ivica Gasic

pre 16 dana

Ovo je do sada samo lep početak jedne sjajne dominacije ovdašnjim fudbalom koja izvesno ima trajati barem još 10, 15 godina sigurno! Sada treba učvrstiti temelje toga i polako raditi na što boljim učešćima u evro kupovima ukoliko je to moguće! Zvezda, Srbija!
g

gost1978

pre 16 dana

nije sporno da oni imaju najbolji tim i da su sampioni 7 puta zaredom, sporno je samo to sta se radi Partizanu sa postavljenom kvinsliskom upravom bez mogucnosti da iko normalan pridje klubu
Z

Zvezdas!

pre 16 dana

Ne zasluzuju navijaci Zvezde realno nista, Oni sto su pljuvali po Milojevicu nisu se javili juce, ti "veliki zvezdasi" verovatno im je krivo sto je zvezda postala sampion.Pored toliko godina nesrece pljuvati coveka koji je vratio zvezdu u evropu moze samo nula od coveka, Te nule od ljudi sada cute, Iz Sljivika, AngryChainsaw, Najveci zvezdas ikad i ostale amebe, Mnogo pate sto je zvezda sampion a ne JSD.
G

Gost RS

pre 16 dana

Vladan Milojević,zlatnim slovima će ostati upisan u Zvezdinoj istoriji. Imao bih svašta reći ali uglavnom je već rečeno.
O

Od tih sedam titula

pre 16 dana

Samo su ona iz '21 i '23 koliko-toliko regularne i bile zasluzene na terenu.
j

joj

pre 16 dana

a one na +30 nisu? mukice mala

Ivica Gasic

pre 16 dana

Teško je uvek i ko zna do kada još biti samo drugi, mali komšija jedna ovakve veličine koja zrači dominacijom!
g

gost035

pre 16 dana

plači, sad po kiši, manje se vidi. važno da su partizani sve osvojili regularno dok je tole bio vladar fssa. radovanje partizana na svaku zvezdinu muku i tuzbu se ne zaboravlja. pa ono partizanovo igranje kvalifikacija umesto zvezde 2014. kad nam drzava nije platila licencu. sve se vraca. eto.
О

Ок...

pre 16 dana

... ако ових осталих 5 Звезда није заслужила, реци нам онда ко је требао да освоји те титуле???
P

Pfff

pre 16 dana

E ako ti tako kažeš, onda je sigurno tako. Boli sedam godina tuge a? Verujem da boli, i boleće još duuuugo 🔴⚪35🏆🎉🎉
G

Gostgost

pre 16 dana

Sta je bilo sporno? Svaka cista kao suza grobarska, ostavili smo vas u prasini svaki put. Derbi vam je misaona imenica da dobijete, sem ako vas ne pustimo, cak i kad ste zatvorili 90% utakmica u prvenstvu, niste uspeli da budete prvi. A za vase utakmice samo iz ove sezone mogu da navedem tonu spornih situacija, da ne pricamo o Stanojevim volsebnim nizovima. Tako da ne znam cemu prigovarate, kad smo bili daleko bolji svake sezone. I Evropa i derbiji to pokazuju.
P

Pobogu...

pre 16 dana

Rezultati u Evropi u periodu vaših 6 i naših 6 uzastopnih titula predstavljaju merilo vrednosti, zar ne? U vaših 6 sezona u Evropi ste odigrali ukupno 52 utakmica 16 pobeda 12 nerešenih i 24 poraza uz gol-razliku 68:69 -1 i osvojenih 60 bodova. Jednom prošli u LŠ, izgubili svih 6 utakmica uz gol razliku 2:13 U grupne faze LE prošli dva puta jednom pobedili, 3 nerešene i 8 poraza uz gol razliku 9:22 i čuveni poraz od Šamroka. Zvezda je počela uspon u sezoni 2017/18 kada je igrala Ligu Evrope Za to vreme Zvezda je odigrala 86 utakmica 32 pobede 26 nerešenih i 28 poraza uz gol-razliku 118:113 +5 i osvojenih 122 bodova. Zvezda igrala 3 grupne faze u LŠ i 4 grupne faze u LE, od kojih je tri puta prošla dalje. U vreme vaše dominacije vi ste u Evropi ispadali od Šamroka i Tuna, a Zvezda je pobedila Liverpul. I nakon svega vi i dalje tvrdite da Zvezda namešta u Srbiji?