Rangnik (©Reuters)
Rangnik (©Reuters)

Saga pri kraju: Rangnik rekao “da” Bajernu

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.05.24. | 01:27

Sitnice do dogovora, novi sastanak u toku dana

Izgleda da je saga oko novog trenera Bajerna privedena kraju. Kako stvari stoje, osim ako se kakvo čudo ne desi, mada ih je u fudbalu kao pleve, novi šef struke nemačkog giganta biće Ralf Rangnik.

Čovek koji je postavio temelje Red Bulove franšize, koji se nije dobro proveo u Mančester junajtedu, ali je reprezentaciju Austrije odveo na Evropsko prvenstvo, rekao je “da” Bajernu.

Izabrane vesti

Kako javlja Bild, samo još sitnice dele dve strane od dogovora i novi sastanak, možda i finalni, trebalo bi da usledi danas tokom dana.

Sve je to potvrdio i predsednik Bajerna Herbert Hajner za nemački Skaj uoči utakmice sa Realom:

“Rangnik je izvanredni poznavalac fudbalske scene. Ima izuzetne veštine za razvoj igrača i timova. Sve što sam čuo vezano za reprezentaciju Austrije pod njegovim vođstvom je veoma, veoma pozitivno. Razgovori sa njim idu u jako dobrom smeru. Ako dođe, biće veoma dobro rešenje za nas”, ocenio je Herbert.

On je najavio vrlo brzo rešenje cele situacije.

“Nadam se da nećemo čekati predugo. Videćemo kada ćemo moći da objavimo konačan rezultat. Vrlo brzo ćemo saznati u kojem smeru ćemo da krenemo”, poručio je Herbert.

Kako tvrde brojni nemački novinari, zvanična objava da će Rangnik preuzeti Bajern od leta očekuje se do kraja ove nedelje, a svakako pre revanša sa Realom u Madridu.


tagovi

Ralf RangnikBajern Minhen

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara