Komentari na vest

Poruka iz Voždovca: Do kraja čestito, regularno, sa istim uslovima za sve

Z

Zvlat BG

pre 12 dana

Trenutno totalno nebitan klub! Svejedno je gde je! Superliga, Prva liga, Srpska liga ... Ne ide nikuda i ne može više od ovoga! A i ovo je suvi prosek ili ispod njega!
S

Slavuj

pre 12 dana

Voždovac se drznuo da dobije srpski Bajern, već dva puta, a to se ne prašta, kao i Radnik Surdulica, dakle 2 liga, ako ne ove, onda sledeće sigurno.
H

Hm

pre 13 dana

Drž'te lopova
D

Dzi

pre 13 dana

Cestito se inace u Srbiji a narocito u Beogradi imaju klubovi u prvoj ligi. Dajte smejace vam se neko. .to sto vad gaze ne znaci da ste posteni nego da ste samo manje bitni... Da ste u prilici vi da stelujete sigurno ne bi ste... Nemojmo da se foliramo. Uozbiljite se i radite van fudbala na sebi, cemu to naricanje... Ne igrate cak ni u svom kraju nego nastupate u tj na trznom centru...
M

Mene zanima

pre 13 dana

Ko odredjuje termine, sledece kolo plej auta celo igra se u ponedeljak, ko su ti unistitelji srpskog klupskog fudbala. Lepo im porucuju ekipe koje imaju navijace(radnicki nis, spartak, Novi Pazar, (Pančevo) "fudbal vikendom", ali ne oni opet po starom!
m

mmaatt

pre 13 dana

Marko predsednik si Saveza, valjda imas nekog uticaja. Ako vas pokradu daj ostavku odmah, ne budi fikus.
@

@mm

pre 13 dana

Predsednik fudbalskog saveza Beograda...za takmicenja od 3. lige pa na dalje... Uostalom, da je razmisljao ne bi rasprodao 7-8 igraca u zimskom prelaznom roku bez dovodjenja adekvatnih zamena...
M

Marjan Obrenovac

pre 13 dana

Prica se prica da Zeleznicar mora da ostane. Da li zbog gospodina iz Vrsca koji ima veze sa sudijama, da li zbog budzeta koji imaju od grada, da li zbog ljudi koji su u klubu i guraju svoje privatne igrace da bi ih prodali... Sada neka se nadje drugi uz Radnik koji ce da ispadne, sve mirise da se namestaju Vozdovac ili Javor da ispadnu. Bicu ironican ali Vozdovac se do sada nije sklanjao ni Zvezdi ni Partizanu sta ce takav klub u Super Ligi???
@

@marjan

pre 13 dana

Zvezdi nije, partizanu jeste... Zaboravio si sirenje nogu u zivom zidu... Zato i treba da ispadnu!
Г

Горан Гоги

pre 13 dana

Када су се шириле ноге и играла склањалица нисте тражили фер-плеј сада када вам се дрма кавез цмиздрите... чега се то плашите? Ако знате нешто изнесите на видело
:

:) :)

pre 13 dana

Videli od Natha…eto npr njegov klub širi noge pred svima skoro 2 meseca a on priča da treba da skloni ekipu sa terena… Ako to nije kukanje i naricanje, ja ne znam šta je
ш

шта им би

pre 13 dana

да сад на крају почну да играју регуларно???
S

Smesna prica...

pre 13 dana

Ekipa ciji igraci sire noge u zivom zidu poziva na fer plej i pominje vitestvo...
A

Assda

pre 13 dana

Jedan od najjadnijih timova koji smara svojim prisustvom vec 15,20 godina u ligi. Poput Javora, Lucana, Surdulice...Zivim za dan kad ce ovavki da zavrse u Beogradskoj zoni a umesto njih igrati ekipe iz Uzuca, Smedereva, Cacka..
D

Dr Kovačević

pre 13 dana

Nadam se da se to nikada neće desiti. Ova tri kluba koja si naveo su davno ugašena zbog ogromnih dugovanja, sada su to neki novi klubovi bez ikakve tradicije koji se slično zovu! Bolje 10 privatnih klubova gde država i poreski obveznici neće ništa finansirati, nego da se bacaju državne pare, i da političari glume menadžere sa tuđim novcem!
D

Dorcolac

pre 13 dana

Svakome po zasluzi ne igraju timovi sa navijacima nego timovi koji igraju bolji fudbal, Neka padinska skela igra ako je bolja i pokazala je to na terenu a ne neko Smederevo ili Uzice sto ima sve uslove a ne mogu da dobiju Tekstilac iz Odzaka.
H

Helsingborg

pre 13 dana

Nema ništa pošteno u našem fudbalu.Dečije lige nameštaju a da neće prvu...
G

GostMeraklija

pre 13 dana

Sad za vikend gledao Želja - Trajal kadete. Trajal očigledno bolji, na kraju pobedio 5:0. I sve bi bilo ok, da prvo poluvreme nije završeno 1:0, a sudija izmislio jedno 15 faulova za Trajal, a 2-3 očigledna u opasnoj zoni za Želju nije, što je dovelo do revolta publike koja je htela da uđe na teren i obračuna se sa njim i delegatom. A za čije babe zdravlje? Očigledno su bolji, sudi pošteno.
G

Gtajkula

pre 13 dana

Prodali pola tima na polusezoni, da bi se sad pozivali na fer plej...
V

Vala baš

pre 13 dana

Sve si u pravu