Komentari na vest

Pet godina kasnije: Valensija ponovo gleda ka Dmitroviću

S

Svuda podji svojoj kuci dodji

pre 12 dana

Crvena zvezda, po mom misljenju, jedina prava opcija u ovom trenutku za Marka. Uz to da uzmemo cinjenicu da je Glazer na meti Strazbura i da ce ga uprava gotovo sigurno prodati na leto, zamenu za njega vidim u Dmitrovicu koji ima iskustva, idealnu visinu i jos karakteristika. Dobru formu (koju trenutno ne poseduje) sigurno ce steci u domacem prvenstvu.
A

ApsolutnoJa

pre 12 dana

Ne kapiram sta se desava sa onim golmanom iz Poljske, bila prica da ce otici za 10m, sada vec mesecima ni rec o njemu.
к

кикоман

pre 12 dana

ништа се не дешава, само није превише атрактиван голман седмопласираног тима у пољској првој лиги, притом нема пасош ЕУ, дигли су му солидно цену прошло лето, али га нису уваљали, 2-3 милиона и неки проценти и да певају.
M

Mladic

pre 12 dana

Za ovog Kovačevića niko nije znao do pre par meseci,sad ste svi zaljubljeni u njega.Kao jeftiniji od Dmitrovica,aha igraće za semenke.
к

кикоман

pre 12 dana

па логично је да ће мање зарађивати играч из пољске лиге него играч севиље
9

988

pre 12 dana

Dmitrović subotički delija.
B

Burek

pre 12 dana

Verovatno da zvuči prilično nerealno, ali bilo bi super kad bi Zvezda mogla da ga dovede u slučaju prodaje Glazera. Ulazi u poslednju godinu ugovora i ima 32 godine tako da Sevilja ne bi mogla da traži preveliko obestećenje, a dobili bismo provereno rešenje na golu (a pritom je Srbin i naše dete, ne bi zauzimao mesto stranca). Naravno, postavlja se pitanje koliko je voljan da se vrati u svoju zemlju, ali u Valensiji će u najboljem slučaju igrati LK, a u Zvezdi u najmanju ruku LE. Svakako, za naše uslove bi bio vrhunsko pojačanje.
к

кикоман

pre 12 dana

По мени Владан Ковачевић боље решење, иако би Дмитровић био одличан, у годинама је, плата му је висока за наше услове. За Ковачевића би се плаћало обештећење, али би се на његовој продаји могло зарадити и мању плату би тражио.
B

Burek

pre 12 dana

E Kikomane, dobro si se dosetio. To bi zaista takođe bila fenomenalna opcija (čak se prošlog leta i pominjao kao potencijalno pojačanje pre nego što je došao Glazer). Ipak, treba imati u vidu da je jedna Benfika htela da ga dovede i Bajern kao rezervu (mislim da se čak i Marselj interesovao za njega, mada bih da mi neko to potvrdi), pa zato nisam siguran koliko bi on bio voljan da dođe ovde. Doduše, ovi velikani su verovatno malo ohladili interesovanje pa bismo imali veće šanse da ga dovedemo, ali Dmitrović je ipak jeftinija opcija. Mada, nekad treba rizikovati i izdvojiti veliku sumu novca za kvalitet, a što si i sam rekao u komentaru, može se dosta zaraditi prilikom prodaje :)