Komentari na vest

Karaklajić odlučio na početku, mlađi Luković pogodio stativu sa penala

K

Kuku

pre 12 dana

Kuku
G

Gost70

pre 12 dana

Jel ovaj Karaklajic dodje nesto onoj budali sto je pre par godina, na promociji u AEKu uzeo broj 69?
@

@Gost70

pre 11 dana

Samo rodjeni brat :D Nikola (Novi Pazar) je stariji brat, a Petar sto je turisticki bio u AEK-u je mladji i sada igra za Zvijezdu 09

Gostirista

pre 12 dana

Nema pustanja vise, ne smeju posle Lucani-Imt, Uefa sad istrazuje tu utakmicu i prati pomno sve ostale. Ne nasedajte na padanje kvote.
V

Vulex

pre 12 dana

Lukovic primer mentaliteta srpskih fudbalera, ostvare transfer i misle da su mudo, neka zvezda, i onda propadanje, Vlahovic, Jovic..itd
B

Belgrano

pre 12 dana

Sve dok klubovi kao IMT igraju Superligu, fudbal ce nam biti kakav jeste. Za njih je i zona previse, eto prodali ste tog famoznog Lukovica, jel mozete da opet nestane i da se vise nikad ne pojavite?
Z

Zokilii

pre 12 dana

Sve si u pravu,jos imaju kao filijalu u Tekstilcu iz Odzaka,koji igra prvu ligu ,a nema uslove ni za podrucnu ligu....vc..da se postidis i u sumi na izletu da sretnes takav vc..uzas
K

K2

pre 12 dana

FSS krije da je utakmica Mladost - IMT ušla u proceduru u Uefi jer je prikupljeno dovoljno dokaza za nameštanje. Zato Metalac i ostali dižu dreku jer su Mladost i IMT sigurno izbačeni iz lige, a mora da se pegla super i prva liga kako bi sve izgledalo da je "pod kontrolom".
G

Gostinjo

pre 12 dana

Pazar je vec matematicki obezbedio opstanak bez obzira kako zavrsi Vozdovac. Razlog je naravno sto do kraja igraju IMT-Vozdovac tako da bar jedan ekipa nece pobediti
N

Nanas

pre 12 dana

Verovatno si tako tvrdio i za danasnji mec da je sigurna sklanjalica i da se igra 1....
S

Sudija2

pre 12 dana

Nemi druze ostetili imt,tj.pomogli pazaru😃njih su kaznjavali za 2-3 baklje i vredjanja igraca i trenera po 6-utakmica bez prisustva publike🙂.Imt je zvezdin klub,tj.bivsi vodja delija je alfa i omega kluba.
D

Dejan Savićević

pre 12 dana

Pazarci se sklanjali u drugom, penal bez potrebe izmišljen ušli iskusni crnci da puštaju još više. Aliiiii DŽABA sve. Luković dosta precenjen igrač. Jedan na jedan ne može da prođe ni čunj. Vezni red imt-a fijasko. Ali opstaće , dobiće radnički sledeće kolo , igrajte slobodno. :)
T

Tz

pre 12 dana

Kao što je i Pančevo dobilo Radnički.
I

Igorrrr

pre 12 dana

Imt u prvu ligu! Gledalaca 30! Prošlih sezona na tribinama je bilo dosta navijača iz prve ekipe Delija, sada i njih nema! Katastrofa je da ovakvi klubovi igraju Super ligu, bar da imaju kvalitetne igrače, nego ni to nemaju. Suvi prosek.
K

Kupus

pre 12 dana

Ako Imt ispadne iz lige isključivi krivac će biti mlađani Luković...ne zbog promašenog penala neko zbog 150 promašenih zicera u sezoni,sebičluka... Ovaj lik ako bude igrao za OMLADINCE Strazbura može da peva! Svaka čast,prodali ste ga,namlatili pojedinci lovu!
S

Sudija

pre 12 dana

One linije što su izvučene kod ofsajda su vredjanje inteligencije gledalaca... linija za odbrambenog igrača prolazi kroz njegovo stopalo i to je toliko očigledno... mada generalno dosta toga u našem fudbalu je vredjanje inteligencije... sportski pozdrav!

Gostirista

pre 12 dana

O cemu ti pricas,onaj penal za IMT se ne svira ni u Mongoliji. Navlacio je sudija sve vreme za traktor ali dzaba kad ne znaju sansu da stvore.
S

Sudija

pre 12 dana

Pa ocig
S

Sudija

pre 12 dana

Pa očigledno je da pišem o ofsajdu... takodje i čist drugi žuti karton za onog Egipćanina kada je uleteo Lutovcu nije pokazan... penal je povlačenje i saplitanje, neko bi svirao, neko ne... s obzirom da je utakmica bila takva da se svaki kontakt svirao kao faul, bilo je u skladu sa kriterijumom