(Star sport)
(Star sport)

Da vidimo Čukarički bez Vinisijusa

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.05.24. | 15:50

Docić i Stevanović se vraćaju u ekipu za gostovanje u Novom Sadu

Ne odustaje Čukarički od Evrope. Proba, pokušava, pritiska, ali je njegov problem što konkurenti redovno dobijaju. Situacija bi mogla da se promeni u korist Brđana tokom srede, zavisno od ishoda utakmica četvrtog kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije, naročito ako beogradski sastav dobije zahuktalu Vojvodinu i to u Novom Sadu.

Nije uspeo u prethodna tri okršaja, ni u osnovnom delu prvenstva (2:2, 1:1), ni u četvrtfinalu Kupa Srbije, kad su Lale procvetale na Banovom brdu, ali tek boljim izvođenjem jedanaesteraca, jer je u 90+ minuta na semaforu pisalo 1:1.

Izabrane vesti

Ti rezultati govore da su timovi sličnih kvaliteta. Zanimljivo, u sva tri pomenuta meča Vojvodina je prva stizala do prednosti, sva tri puta uspevali smo da stignemo rivala. U prvom meču čak su Novosađani imali i dva gola viška. Sve to je iza nas, u sredu nas očekuje potpuno drugačija utakmica. Nadam se da će ovoga puta tok, a posebno krajnji ishod biti drugačiji, ali opet znamo protiv koga igramo i u kakvoj je formi Vojvodina“, istakao je Goran Stanić.

Trener belo-crnih hvali učinak ekipe Božidara Bandovića koji je do izražaja došao i prošle sedmice, pobedom nad Partizanom u Humskoj.

Kao što je nedavno naš direktor Matijašević kazao, Novosađani su nam veliki sportski prijatelji. Zaista imamo poštovamnje prema imenu i tradiciji Vojvodine, njenim rezultatima. Čini mi se da su ekipa koja je trenutno u najboljoj formi u čitavoj Superligi. Radujemo se i činjenici da bi tribine trebalo da budu punije nego inače, zbog važnosti susreta, uvek je lepo igrati u Novom Sadu pred publikom koja dobro poznaje igru“.

Najveći problem Brđana na stadionu „Karađorđe“ biće kadrovske prirode, oličen u pitanju kako nadokanditi izostanak Vinisjusa Mela, pošto je Brazilac protiv Napretka isključen i automatski suspendovan.

Šteta, s obzirom da je u sjajnoj golgeterskoj formi, postigao je šest golova na prethodna četiri meča. Imamo i na poziciji napadača vrlo kvalitetne pojedince, tu su Milan Pavkov, Slobodan Tedić, Mihajlo Cvetković, još neki momci koji mogu da pomognu na tom mestu. Vratili su nam se Marko Docić i Miladin Stevanović, koji su idržali suspenzije, što je dobra vest“, dodao je Stanić.



tagovi

ČukaričkiVinisijus MeloMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara