Tuhel (©Reuters)
Tuhel (©Reuters)

Copy Barsa, paste Bajern! Tuhel bi, na kraju, mogao da ostane

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.05.24. | 19:31

Rastu šanse da se to dogodi

Prvo je u Barseloni viđena situacija „idi mi, dođi mi“. Trener Ćavi je još zimus najavio odlazak na kraju sezone, a onda su ga čelnici kluba ubedili da ostane. Nešto slično, a opet malo drugačije, moglo bi da se dogodi u – Bajernu.

Razlika je u tome što je u klubu iz Minhena uprava saopštila treneru Tomasu Tuhelu da odlazi na kraju sezone. A, onda se, odjednom, danas pojavila informacija da bi mogao da ostane! I da šanse da se to dogodi rastu iz dana u dan.

Izabrane vesti

Jasno je šta se događa: Bajern ne može da nađe novog trenera sa velikim kredibilitetom, neko ozbiljno ime u rangu njegovog. Ipak ne može baš svako da sedne na klupu najvećeg nemačkog kluba, koliko god u Minhenu trenutno bili očajni.

Gigant sa „Alijanc arene“ je čuo „ne“ od Ćabija Alonsa, Julijana Nagelsmana, Ralfa Rangnika, Roberta De Zerbija, pominjali su se i Zinedin Zidan, Jirgen Klop, Hansi Flik, Sebastijan Henes... Čak se danas pročula vest kroz nemačke medije da je Bajern opipao puls i Đulenu Lopetegiju.

I na kraju balade, kako objavljuje Skaj Sport, rastu šanse da na kraju ostane Tomas Tuhel. Operativci Maks Eberl i Kristof Frojnd nemaju problem sa tom opcijom, a navodno je i legendarni golman Manuel Nojer, koji je i dalje najuticajnija ličnost u svlačionici, digao obe ruke za to da aktuelni šef struke ostane i naredne sezone na klupi bavarske „mašine“.

A, ni Tuhel nije gadljiv na tu situaciju. Pitanje je samo da li je dovoljno spreman i umešan da možda dodatno „naplati“ Bajernov očaj i odluku da se ponovo okrenu njemu. Kako kažu u Nemačkoj, sada trener čeka da mu čelnici kluba dođu na kanabe sa predlogom da ostane. Još ako bi prošao u finale Lige šampiona...


tagovi

Tomas TuhelBajern MinhenBundesliga

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara