Komentari na vest

Bajernov blickrig nije uspeo, Anćeloti ga opet otrovao

S

Stranac1

pre 18 dana

Ovde jos nista nije gotovo. Real igra kod Kuce to je prednost. Bayern neka se nada da ce igrati De Ligt. Real ima trenutno Mentalitet kao pre sto je imao Bayern. To je razlika ove sezone i zasto su toliko jaki. Oni imaju igraci koji daju 110 % i deluju mi na Terenu kao Ekipa Familija bas bas bas su slozni i srcani bilo ko da im igra. Nemoj te da zaboravite da su tokom cele Sezone imali povredjene igraca i da su nonstop krpeli rupe a d anije to uopste uticalo na njih jer je svaki bio tu .
G

Gost123123

pre 19 dana

Ljudi, prestanite da koristite rec blickrig. Jel bi znate sta je to i da primenom te reci u fubalu umanjujete stvarne strahote blickriga. I jos u kombinaciji sa nemackim klubom
P

Pinturikio1

pre 19 dana

Koliko novinari ovde vole Real i Anćelotija to je nerealno, dizali ste Belingema u nebesa, zašto sada ne napišete nešto o Musijali? Treća utakmica za redom u kojoj ljudi igraju Murinjovski, igra nedostojna kraljevskog kluba, ali opet imaju rezultat, opet će kao i uvek da pojradu Bajern u Madrid pred celim svetom i nikom ništa
N

Ni po babu ni po stričevima

pre 19 dana

Ne znam kako je vama izgledalo ali po meni sudija je demonstrirao vrhunsko suđenje sinoć.
S

Sava Pancevo

pre 19 dana

Ne mirise na dramu nego na Uefa projekciju .Posle isceniranog penala za Real do kraja se igrala ,,pipirevka,,.I tako svake godine ista prica...to se sinoc videlo iz aviona.
S

Simicmacan

pre 19 dana

Za prvi gol Reala koliko je kriv Kim toliko je kriv i Nojer koji se totalno uspavao ispred gola dok je lopta putovala u medjuprostor. Da je on istrčao na loptu sekund ranije mogao je da ispuca loptu pre nego što je do nje dotrčao Vinisijus. Čak je i krenuo na loptu pa je usporio, video je i on sam da je kiksnuo, da se uspavao
Z

Zips

pre 19 dana

Real ako prođe biće pakleno finale,bajern ako prođe rešiće ih PSŽ sa pola gasa
M

Ma nemoj

pre 19 dana

A gde to piše da je psg u finalu.
s

sAtr

pre 19 dana

PSG nece proci Dortmund...
P

Prognoza1x2

pre 19 dana

U revanšu će biti do 30-og minuta već 3-0 za Real Madrid.
H

Hyypia

pre 19 dana

Ako budu igrali ovaj kukavicki na kontru... Tesko.
B

Blagi naklon

pre 19 dana

Najbolje odigrana utakmica u Evropi ove godine, jednom rečju doktorat oba kluba, a široke narodne mase čekale "spektakl" a on se desio ali nije za svačije oči. Taj "spektakl" koji većina čeka je odavno eliminisan iz elitnog takmičenja i igra se vikendom u razvojnim, poluamaterskim, instagram ligama i sluzi za zgrtanje novca zaludjivanjem fudbalski needukovane omladine na arena sportu i sličnim televizijama koje finansiraju cirkus veštačkim podizanjem gledanosti i unistavanjem pravih fudbalskih vrednosti koje smo upravo večeras mogli da vidimo. Naklon do poda fudbalskim institucijama Bajerna i Reala za skoro perfektnu utakmicu u kojoj smo večeras uzivali.
B

Bukvar

pre 19 dana

Kreni od prve strane, slovo po slovo... Nauči upotrebiti zarez, a zatim pričaj o doktoratu.
Б

Блок

pre 19 dana

Мало се просер*ва у коментару...мало више ,али и ти ...јер је човек лепо написао ,користећи зарезе и све што треба.
B

Broj 1

pre 19 dana

Gde protraći život u magacinu nekom mračnom takav stručnjak poput tebe,a u realnosti Srem iz Jakova bi izbacio iz lige...A još smešniji ovi što ti pluseve daju koji loptu videli nisu.
A

AK81

pre 19 dana

Gligoriću zar je moguće da nisi do detalja izanalizirao okršaj prvi put. Posjećanja radi ne može se ostavit stoper od 190 cm da pokriva Bolta fudbala. Greska je u tome da se nisu nisko spustili u blok nego cijela zadnja linije pala na lažno kretanje Vinija. Čak i da su ga stigli psjeo bih ih na dupe i zabio. Nojer krenuo pa stao malo bi piskio malo kakio na ovom nivou se to kažnjava.
P

Parapet

pre 19 dana

80% stopera je 190+
S

Stručnjakk

pre 19 dana

Haha ,da trebao je upamekana da ubaci,malo li je tekmi zasrao do sad,al bitno da je niži od 190
A

AK81

pre 19 dana

Kako to mjenja činjenicu da su tromi genije i da se u tim slucajevima kada imaš brzanere poput Vinija, Bapea, Endrika, Sanea, Sahe branis niskim blokom da ti ne mogu okomito ući iza niti se stuštiti nekim slalomom.
m

mad

pre 19 dana

Ovo što Anćeloti radi od Reala postaje stvarno iritantno za nas navijače. Ništa bukvalno. Mrtvi Italijan. Krosova genijalnost i penal, to je to. Prošla protiv Sitija, katastrofa. Bilo bi to za 10 da se radi o nekoj Romi ili Atletiku, ali druže vodiš Real Madrid sa najboljim igračima na svijetu i ti igraš kako igraš. Blagi užas.
l

lalalla

pre 19 dana

Jos da su najbolji igraci na svetu...
G

Gost007

pre 19 dana

Pa da ima najbolje igrace nebi igrao ovako. Vezni red im je los. Bekovi slabi golman prosecan sad se tek vraca kurtoa. Stoperi nisu ono sto su nekad bili jedino im je napad dostojan polufinala. Sa takvim timom anceloti igra jedino kako moze sa ovakvim timom
A

Ambrozini

pre 19 dana

Da li je moguće da ovo napišeš za Ancelotija,čovek najveći trener svih vremena. Idi gledaj gvardiolu sa seikovim parama za bolje i nisi.
H

Hostpghost

pre 19 dana

Dodjoh da citam komentare balavaca i kme kme navijacica Barselone kako je Real srecan klub i kako sve prolazi na srecu i kako na srecu imaju 14 titula i kako na srecu su najtrofejniji klub i kako na srecu sve izbacise xaxaxaxaxa
p

polako legendo

pre 19 dana

nije niko nikoga izbacio
m

macoo

pre 19 dana

o tih 14 trofeja 4 su poklon jebiga real je to pokrali su gi 2017 sa offside penal mislim dace revansu biti grabez od strane reala
2

2733

pre 19 dana

Nije mi jasno kako niko ne istice zasluge Lajmera kom Vinisijus a i Belingem u dobrom delu utakmice nisu izasli iz dzepa.Druga prica je sto je Dajer jedna od najvecih kiksara i najprecenjenijih igraca moderne ere,ne znam uopste ni kako je zalutao u tim sa ovakvom istorijom.
C

Cupakabra

pre 19 dana

Svaka cast Lajmeru. Ali u kakvom dzepu Vinisijus? Radio sta je hteo, dao dva gola a mogao je jos dva.
j

jouper

pre 19 dana

druze prvo nije dao dva gola nego jedan, penal je penal nema nista lajmer s tim. a to sto je mogao jos dva je samo minus, celu karijeru mu treba 6 sansi za gol na mecu
@

@joupbot

pre 19 dana

Nije dao ni taj jedan Vinisijus, bio je 1 na 1 sa Nojerom, a to se ne racuna.
O

Ovo je

pre 19 dana

Takmicenje u kojem je Real skoro svake sezone miljenik srece i provlaci se dalje da ni oni sami ne znaju kako.
B

Brko

pre 19 dana

Nema više gola u gostima, rezultat je 2:2, što znači da će obje ekipe u revanšu biti opreznije. Nema niko razloga da srlja i bezglavo napada. Ove sezone jednu pozitivnu stvar kod Tuhela smo vidjeli, čovjek uči iz grešaka. Protiv Arsenala, nakon 2:2, u revanšu je Bayern totalno umrtvio Arsenal. Tada je Upamecano odigrao odlično(čudo, ali jest). Vjerujem da će Upa igrati u revanšu, Gnabry i Sane krila a Musiala na mjesto Mullera. Laimer i Goretzka se uigrali(fali jedino malo kreativnosti prema naprijed, desi se tek sporadično). U zadnjim susretima ove dvije ekipe, Real je pobjeđivao u Minhenu ali u Madridu je Bayern bio uspješniji.
K

Koliko puta

pre 19 dana

Dejan Santrač ponovi reč "ovaj" u pet minuta? Onaj ko pogodi dobija najnoviji Yamaha skuter.
S

Santlac

pre 19 dana

Nisam ovaj Santrac nego Santlac ovaj
N

Nanas

pre 19 dana

A gojko andrijasevic u toku prenosa " JOS JEDNOM " ??? To se tek ne moze izbrojati...
A

Artur2

pre 19 dana

Volio bih da real prodje bajerna na penale,pa da vidim i to da ekipa je dosla u finale sa jednom pobjedom u regularno vrijeme i to protiv lajpciga kad su Sesku ponistili cisti gol u prvi minut .kurtonsko takmicenje kad vidis koje su ekipe u polufinale i da je real favorit,da tw myka uvati..4gola a dugo goru utakmicy gledao nijesam.pi
A

AK81

pre 19 dana

Postoje ostrašćeni navijači kojima timovi poput Reala, Barse, Bajerna i sl. stvore koplekse. Kompleksi često kreiraju animozitet ka tim klubovima da to ponekad graniči sa mržnjom. Tolika količina negativnih emocija stvara blago rečeno bedastoću kod komentiranja. Ukoliko se tebi čini da se neto sa 6 golova u 4 tekme provalči imaš kompleks nabijen od strane tog tima da može narušit živcani sustav. Fukaš fudbal čuvaj zdravlje, nksu komentari za tebe dok ne popuste kompleksi traume što već.
M

Majko moja

pre 19 dana

Arena studio je sraman. Od komentatora Svilara koji se gubi u svojim mislima, Santrac kome je uzrecica "ovaj" do Ranka šiške Stojića koji je najveći amater koji je kročio na tu televiziju.
a

arroyo

pre 19 dana

potpuno odsustvo stručnosti i profesionalizma
Б

Блок

pre 19 dana

Још кад том Свилару дају да коментарише .... И онај други што ради студио ,радио је пренос ел класика ај он се и труди ,поправио се ... Ал Свилар ...држ' се студија ... Ал ајде можда је некоме најбољи,ствар укуса . Мени нпр Ранко готиван ...не замуцкује,има свој неки став.
"

"Elita"

pre 19 dana

koja je u sluzbi fkcz...
@

@Blok

pre 19 dana

Ranko ne zamuckuje? Pod hitno proveri sluh, ne cujes.
Б

Блок

pre 19 dana

Нисам вечерас гледао. Слух ми је добар и Ранко ми није досадан ,даје своје мишљење у вези лиге шампиона...ал ствар укуса.Као и за коментаторе . Гледао сам га и у мојих топ једанаест ,нормалан лик...можда теби слух ослабио .
@

@Blok

pre 19 dana

Cim je on za tebe strucan i ne zamuckuje, jasno mi je da s tobom nesto nije u redu. Sve najbolje
0

0211

pre 19 dana

Svilar garant naduvan ali koristi kapi za oci, nemoguc lik
/

/

pre 19 dana

Vaskez tezak promasaj za vecerasnji duel,iako se radi o zahvalnom igracu i velikom radniku,ispadao je u odbrani gotovo svaki put a napred strci i ne moze jednostavno da isprati ritam igre.Jasno je da je Karva povredjen,ali direktan krivac za rezultat i bajernovu premoc u tom delu terena….
H

Hahsha

pre 19 dana

Carvajal nije povređen, nego je imao kartone.
/

/

pre 19 dana

Kako god u svakom slucaju moglo je nesto da se improvizuje inventivnije,kostali su ih njegovi propusti mozda i pobede.
S

Srbenda 77

pre 19 dana

Najjači utisak,komentator sa arene i ovde kao neki spektakl,vrh utakmica itd...,a realno utakmica jedva prosek, čak na momente i dosadna,bez tempa ali Bože moj polufinale LŠ i onda ...
M

Monteroo

pre 19 dana

Nije me iznenadio kross kada je onim pasom prepolovio teren i dve teske kiksare kim i dajer ispali ko iz voz ,ocekivao sam da nojer iscita i krene na loptu ... Musijala je bas paklen s loptom u nogama pakao...koja kontrola... I jedini igrac za koga real nema zamenu ....luka modric ulazi,pomera linije 50 m unapred i zadnjih 20 min.ne trpe nikakav pritisak....ceka se samo da se namesti ugao za pas lose prebrojavanje,rupa ..i pada gol... Bice i na bernabeu neizvesno...ali real prolazi...bajern sa ovim stoperima nema sta da trazi....a de liht i umpamekano su jos gori
D

Don Vito Corleone'

pre 19 dana

Dve Evropske gromade. Ne bih ja otpisivao Bajern. Bajern je uvek Bajern, to su Švabe i grizu do poslednje sekunde.
m

macoo

pre 19 dana

to je bilo odavno vidi svi igrace izdakle se vise su strance nego domaci nije taj bayern ist koji smo ga vidali kao nekada nisi ni prilizno dobri kao 2013ta kad su robena i riberi gazili tada riberi je zasluzijo zlatnu slovi ali eto pred ocima su ja poklonile na ronalda koji nije taa sezona real osvojio nista
@

@macoo

pre 19 dana

A Roben i Riberi su bili Nemci???
m

miki234

pre 19 dana

Morao je Bajern mnogo bolje da iskoristi onaj momentum posle penala kada je poveo 2-1 ,kao da je treci gol Bajerna visio u vazduhu ali na kraju nista i Real ide kuci sa za njega odlicnih 2-2.Onaj stoper uprskao kao Upamekano prosle godine protiv Sitija.Anceloti majstor kada dodju ti dvomeci u ls,njemu apsolutno odgovara da protivnik drzi posjed jer tad brzi igraci Reala na kontre dolaze do izrazaja.Nadam se prolasku Bajerna dalje ali ce bit bas tesko za njih u revansu.
O

Ok ja razumem

pre 19 dana

Ancoti je veliki trener tu nema spora ali neku veliku taktiku ja ne vidim.Toliko sansi je bajern veceras napravio da je mogao lagano da da 5,6 komada da je imao bolju zavrsnicu.O dvomecu sa sitijem da ne govorim.Nije ta realova defanziva kao sto je imao colo sa atletikom u svoje najace vreme da ti ne dozvoli mnogo sanse.Real je jako ranjiv ali ima srecu da protivnici ne pogode jer kada pogode kao prosle godine sto je gadjao siti dozive fijasko...
Б

Блок

pre 19 dana

Није лако ни коментатор бити и није им овај најлошији ,велика је конкуренција тамо...ал кад сам чуо да одјављује меч други минут другог полувремена,знао сам голеада...Реал има један нула,није велика предност,не важи гол у гостима,Бајерн је офанзивна екипа ...али има још да се игра ...тек почело друго полувреме.
R

Rankoooo

pre 19 dana

Skloni se sa tv-a višeeeee
T

TAKOO JEEE

pre 19 dana

Ovaj Real je cudo , nisu se sastavili dok Modric nije usao i iz nicega 2 gola i remi...Bajern nije iskoristio dominantne minute tj nadmocnost, sanse na pocetku, sanse kad su okrenuli rezultat u svoju korist...Bavarci primili 2 jeftina gola...Sve je otvoreno, i da je bilo 2-1 ili o-1 ne bi bilo nista gotovo...Vini jeste igracina ali jako veliki provokator...Steta sto Kinzi Koman nije spreman kao i Pavlovic koji je imao veliku pauzu...Voleo bih Bajern da prodje ali ipak je revans u Madridu...
.

....

pre 19 dana

ovaj bajern ima najgoru odbranu u top 5 liga. De liht upamekano dajer i ovaj kim ne zna se ko je smešniji od njih. Onda musiala momak je kao veliki talenat on covek radi neke driblinge jednom u zivotu nije dodao loptu na vreme , uvek bar 2 poteza vise. I pričajte vi šta oćete ali i ovaj miler ne može ništa već jedno 3 godine čovek ne postoji svaka čast za krijeru ali ne može on da igra ovakve tekme.
d

dzonitarzan

pre 19 dana

Karlo je majstor trenerski i tesko da je iko veci trener od njega, mozda Ferguson, ali ovaj covek vec 25 godina vodi najbolje ekipe u Evropi, prostudirao je fudbal, prati evoluciju fudbala, jednostavno doktor, i korak ispred ostalih trenera, Tuhel ne moze patike da mu cisti, kao ni Pep.
9

909

pre 19 dana

30 godina vodi najbolje ekipe i opet Pep ima vise trofeja iako je trener upola krace.Nema sta ne moze mu ni kopacke cistiti
0

0202

pre 19 dana

Za 30 godina 5 liga osvojio iako je vodio najjace timove.
d

dzonitarzan

pre 19 dana

Pep vodio Barsu maltene u prajmu, Bajern u prajmu i City arapsku bogatu igracku, gde njegovu slabost niste mogli da vidite. Arteta je bolji trener od njega, a Xabi raste u maga trenerskog, covek je rodjen da bude lider. Tako da ne velicajte Pepa.
D

Dzonitarzan

pre 19 dana

Cuj najjace klubove, Everton i Napoli, ajde decko imas gugl malo isprati covekov rad ne lupaj
N

Ne velicamo mi

pre 19 dana

Pepa vec najveci fudbalski umovi.To sto je tebi los govori o tebi ne o njemu...
@

@dzonitarzan

pre 19 dana

A Anceloti je vodio Radnik Surdulicu?Da te podsetim da je i on vodio Bajern sa istim igracima kao i Pep.Takodje vodio je i PSG koji isto ima arapske pare.A vodio je i najjaci Milan sa Pirlom,Sevcenkom,Kakom,Maldinijem itd.Znaci ni Ancelotija ne bi trebali velicati?
0

0202

pre 19 dana

Milan u prajmu,Celsi na vrhuncu 2010ih kad su bili medju najjacim,PSG,Bajern,Real.A iz Evertona i Napolija je oteran zbog losih rezultata
D

Darko 12222

pre 19 dana

Bajern ih ubio. Kim drvezina. Bajern prolazi ovo lagano, vracaju se De light i Gnabri za revanš.
d

dzonitarzan

pre 19 dana

Ovi sto ti lajkuju se razumeju u fudbal kao i ti, Bajern ni blizu prolaska, sa ovih 2:2, turisticki idu u Madrid.
J

Jadan li je fudbal

pre 19 dana

Ako je Kejn koji vuce prikolicu najbolji spic u Evropi
x

xxy

pre 19 dana

Neverovatno koliko ima taj španski ciganski klub sreće.
D

Delija NBGD

pre 19 dana

U zadnjih 10 godina svaki susret u zavrsnici izmedju ova 2 tima je bio teska makljaza i goleada. Ocekujem tako i u revansu, mozda cak i produzetke i po neki crveni. Ali na kraju Real prolazi 💪
U

Usko

pre 19 dana

Vrh atmosfera, Bajern bi ovo još i dobio da Tuhel nije realno uprskao sa Kimom, ako je Upamekano igrao protiv Arsenala i nisu primili gol, ne vidim razlog da menja, posebno jer i Real kao i Arsenal igra bez klasične devetke.
R

Robert Lewandowski

pre 19 dana

Nije igrao Upa, igrao je De Liht protiv Arsenala. Holandjanin je povredjen i zato nije igrao.
j

johanes15

pre 19 dana

kim je kriv ali je veci deo utakmice bio jako dobar. greske se pante ali uostalom prvi gol je na dusu i nojeru. a sto se tice upamekana smeano je i pricati da on treba da igra pre kima, lik sta je radio prosle sezons ne bi ni rezervisti zvezde u ls
H

Haxer

pre 19 dana

Sa jedne strane teska rupa - Min Jae, sa druge - Lukas Vaskez...ocajni obojica...Bice zustro u revansu, ali Real je na svom terenu favorit..

JudeBellingham

pre 19 dana

2 solidna gola, 2 glupa penala na obe strane, Realu se vraća Karvahal umesto Vaskeza i još igraju kod kuće sa verovatno zatvorenim krovom tako da su u blagoj prednosti. Spektakl u najavi.
A

Ako igraju sa zatvorenim

pre 19 dana

Onda sigurno prolaze
A

Analiticar krovnih konstrukcija na trudnickom

pre 19 dana

E ako ce im krov biti spusten, onda Real prolazi 100% Mislim, aman, bre, ljudi ...
W

WK

pre 19 dana

Sta ocekujete od lika kojem je nick Jude Bellingham.Nema preko 15 godina potpisujem.A ako ima jos gore onda
V

Venom

pre 19 dana

Ja da sam Bajern ja uopste ne bi izlazio na teren i predao bi utakmicu sluzbenim rezultatom 3-0 posto ce biti zatvoren kriv