SPECIJAL: Novak pobeđuje sa 3:2 - kvota 7,00!

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.07.18. | 10:52

Tipujte na brzinu servisa, tačan broj setova, broj gemova. Možete da gađate i to koji će teniser napraviti prvi as, prvu duplu grešku, tražiti prvi čelendž, koliki će procenat imati prvog servisa na meču...

Novak Đoković je ponovo onaj stari! Zahvaljujući slavlju u sjajnom polufinalnom okršaju sa Rafaelom Nadalom srpski as je izborio plasman u finale Vimbldona, gde je ozbiljan favorit protiv Kevina Andersona iz Južne Afrike.

Kladionica MOZZART je spremila Specijal, kako bi praćenje ovog okršaja učinila još zanimljivijim za svoje igrače.

Izabrane vesti

U ponudi je veliki broj različitih tipova za klađenje. Možete da se kladite na konačan rezultat. Ako verujete da će Novak slaviti sa 3:0 tu je kvota 2,25. Nešto je veća na rezultat 3:1 (3,80), a najveća na 3:2 (7,00). Naravno, na slavlje Andersona koeficijenti su još veći. Ako mislite da će biti 3:0 za tenisera iz Južne Afrike tu je kvota 15,00, dok je za rezultate 1:3 i 2-3 kvota identična – 11,00.

SVE KVOTE POGLEDAJTE NA PORTALU - WWW.MOZZARTBET.COM

Možete da gađate i broj asova, kako ukupno, tako i pojedinačno za svakog tenisera. Tipujte na brzinu servisa, tačan broj setova, broj gemova. Možete da gađate i to koji će teniser napraviti prvi as, prvu duplu grešku, tražiti prvi čelendž, koliki će procenat imati prvog servisa na meču.

U ovom izuzetno zanimljivom specijalu možete da tipujete i na to koliko će trajati meč, koliko će koji teniser imati vinera, odnosno koliko će biti taj-brejkova. Dakle, za svakog po nešto.

NAPOMENA: Sve igre iz specijala mogu se vezivati sa svim utakmicama iz ponude osim sa regularnim mečom 7773: Djoković - Anderson! Za sve igre iz specijala merodavan je oficijalni sajt, www.wimbledon.com


tagovi

bet analizaklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara