{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kraj za Krajinovića, nije imao snage za još jedan maraton

/ Izvor: mozzartsport.com
Filip ispustio veliku šansu da odvede meč u pet setova
Kraj za Krajinovića, nije imao snage za još jedan maraton

Dva maratona su iscrpla svu snagu iz Filipa Krajinovića, nije imao snage za još jedan. A, bio je nadomak petog seta protiv Stefanosa Cicipasa, sve je imao u svojim rukama, brejk prednosti i servis, ipak mlađani Grk je uspeo da se izmigolji i ode u četvrtu rundu Rolan Garosa – 7:5, 6:3, 6:7, 7:6.

Krajinović i Cicipas su „prvo poluvreme“ odigrali u petak. Grk je vodio 2:0 u setovima, a na 5:5 u trećem meč je prekinut zbog mraka.

Kada su u subotu izašli na teren, srpski teniser je delovao spremnije za nastavak. U taj-brejku je bio bolji, dobio ga je sa 7:5 i uveo je meč u četvrti set.

I u tom četvrtom delu je sve išlo na vodenicu Krajinovića. Napravio je odmah brejk, pa ga odmah i izgubio, a onda je ponovo oduezo Cicipasu servis za vođstvo od 4:3. Na 5:4 Filip je servirao za set, za 2:2, ali mu se rukla stegla.

Grk je uzvratio brejkom, meč je otišao na razigravanje kod 6:6, pa je i tu Krajinović vodio 6:5, ali uzalud... Cicipas je spojio tri osvojena poena i dobio borbu.

Stefanos Cicipas se probio u četvrtu rundu, u kojoj će ga čekati bolji iz duela Sten VavrinkaGrigor Dimitrov. I oni su prekinuli igru u petak, kod rezultata 2:0 u setovima za Švajcarca.

Filip Krajinović je na Rolan Garos došao kao 60. igrač sveta, a prolaz do 3. kola će mu doneti skok od nekoliko mesta.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×