Kecmanović traži prolaz u glavni žreb Sinsinatija, Olga za finale Hehingena

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.08.19. | 12:32

Veoma važni mečevi za srpske predstavnike na teniskim terenima

Nije preterano uspešan bio izlet u glavni grad SAD-a za srpskog tenisera, Miomira Kecmanovića. On je na ovom turniru eliminisan već u osmini finala od Norberta Gombosa iz Slovačke, a potom je odlučio da propusti učešće na poznatom Rodžers kupu u Kanadi.

Drugi vezani Masters potrudiće se da ne propusti, pošto će danas u prvom kolu kvalifikacija za glavni žreb ovog turnira igrati protiv Antoana Hoanga iz Francuske. Srpski teniser je trenutno 46 mesta bolje plasiran od rivala koji se nalazi na 104. mestu ATP liste.

Izabrane vesti

Antoan Hoang se ne nalazi u nekoj bajnoj formi, a do sada nije imao neke preterano dobre rezultate. U dosadašnjem toku karijere, Miomir nije imao priliku da igra protiv francuskog tenisera, pa će ovo biti odlična šansa da zabeleži prvi trijumf. Ukoliko dođe do pobede, u drugom, finalnom meču kvalifikacija očekivao bi ga meč protiv iskusnog Felisijana Lopeza.

Sa druge strane Atlantika, odnosno u nemačkom Hehingenu, srpska teniserka Olga Danilović vodiće borbu za prolazak u finale ovog turnira. Sinoć je ubedljivo došla do pobede protiv Tamare Korpač, koja je bila postavljena za prvog nosioca, pa danas nema toliko težak posao. Igraće protiv slabije plasirane Marine Melnikove, 322. teniserke sveta.

I Ruskinja je, kao i Olga, pred ovaj turnir bila u slaboj formi, ali je u nemačkom gradu izgleda konačno pronašla nešto bolju igru koja joj je i omogućila plasman među najbolje četiri. Pobednica ovog polufinala će se za titulu boriti protiv bolje iz duela HasBošković.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara