Na osnovu člana 15. Ugovora o osnivanju privrednog društva „MOZZART“ d.o.o. Beograd, od dana 26.05.2010, overen pod Ov.br. 63268/2010, i Odluke direktora o organizovanju takmičenja pod nazivom „MOZZART PROGNOZZER“ od dana 15.09.2021. godine, direktor ovog društva, donosi dana 01.08.2022. godine,

PRAVILA TAKMIČENJA

„MOZZART PROGNOZZER“

Član 1.

Mozzart d.o.o. Beograd, Ul. Zrenjaninski put 84c (u daljem tekstu: Organizator), kao vlasnik/izdavač medija MOZZART SPORT PORTAL organizuje takmičenje iz znanja iz oblasti poznavanja sporta, pod nazivom „MOZZART PROGNOZZER!“.

U ovom takmičenju mogu učestvovati učesnici sa teritorije Republike Srbije i Republike Srpske koji se registruju na Mozzart sport portalu - https://www.mozzartsport.com/.

Zaposleni u MOZZART d.o.o. Beograd i MOZZART d.o.o. Banja Luka mogu učestvovati u takmičenju ali ne mogu osvajati nagrade u takmičenju.

Takmičenje koje je predmet ovih Pravila ne smatra se igrom na sreću u smislu Zakona o igrama na sreću, s obzirom na to da učesnici ne plaćaju bilo kakvu posebnu naknadu za učešće u takmičenju, a osvajanje nagrade zavisi isključivo od znanja učesnika u takmičenju. (u daljem tekstu: Učesnik ili Igrač).

Član 2.

Takmičenje se održava u periodu od avgusta 2022. do maja 2023. godine i odvijaće se u 33 kola.

  Jedno kolo je jedno kolo Mozzart Superlige Srbije, gde će se učesnicima ponuditi mečevi jednog kola Mozzart Superlige Srbije, čiji ishod će učesnici pogađati.

  Uspeh učesnika u takmičenju će se bodovati po kolima i zbirno.

  Član 3.

  Uslov za učešće u takmičenju je registracija učesnika na Mozzart sport portalu - https://www.mozzartsport.com/

  Cilj igre je osvojiti što više bodova, što omogućava učešće u kviz takmičenju i osvajanje nagrade pod uslovima iz ovih Pravila.

  Član 4.

  Sistem bodovanja sastoji se od sledeće četiri kategorije:

  •   1. Tačan rezultat (50 poena)
  •   2. Tačan konačan ishod, a pogrešan rezultat (20 poena)
  •   3. Tačan ukupan broj golova (15 poena)
  •   4. Tačan broj golova jednog tima (5 poena)

  Poene Učesnik može osvajati u samo jednoj kategoriji, dakle NEMA SABIRANJA POENA.

  Prednost za bodovanje na jednom meču uvek će imati kategorija koja nosi više poena.

  Na primer, ukoliko je Učesnik pogodio tačan rezultat, dobiće 50 poena na tom meču, ukoliko je pogodio da će pobediti određeni tim, a nije tačan rezultat, dobiće 20 poena, bez obzira na to da li je pogodio ukupan ili broj golova jednog tima, a ako je pogodio tačan ukupan broj golova (a nije tačan rezultat i konačan ishod), dobiće 15 poena, bez obzira na to da li je pogodio tačan broj golova jednog od timova…

  Broj mogućih osvojenih poena sa primerima:

  •   PRIMER 1 (pogođen tačan rezultat)
      Utakmica: Radnički Kg - Vojvodina
      Prognoziran rezultat: 2:1
      Ostvaren rezultat: 2:1
      Obračun: Dobili ste 50 poena

  •   PRIMER 2 (pogođen konačan ishod)
      Utakmica: Radnički Kg - Vojvodina
      Prognoziran rezultat: 2:3
      Ostvaren rezultat: 0:2
      Obračun: Dobili ste 20 poena

  •   PRIMER 3 (pogođen tačan broj golova)
      Utakmica: Radnički Kg - Vojvodina
      Prognoziran rezultat: 2:2
      Ostvaren rezultat: 4:0
      Obračun: Dobili ste 15 poena

  •   PRIMER 4 (pogođen tačan broj golova jednog tima)
      Utakmica: Radnički Kg - Vojvodina
      Prognoziran rezultat: 0:1
      Ostvaren rezultat: 4:1
      Obračun: Dobili ste 5 poena

  Tačan odgovor na kviz pitanje koje je ujedno i uslov za osvajanje nagrade donosi 1 poen.

  Ako dva igrača imaju isti broj bodova, prednost na tabeli dobija igrač sa više pogođenih tačnih rezultata, ako su i tu izjednačeni, prednost ima onaj koji se prvi registrovao.

  Ukoliko meč iz ponude bude odložen i ne bude odigran u roku od 24 časa od prvobitno zakazanog termina, svim učesnicima takmičenja za taj meč biće dodeljeno 0 bodova. Ukoliko meč iz ponude bude prekinut i ne bude nastavljen u roku od 24 časa od prvobitno zakazanog termina, svim učesnicima takmičenja za taj meč biće dodeljeno 0 bodova.

  Plasman u takmičenju će se određivati prostim sabiranjem poena, na osnovu kojih će se formirati tabela / rang lista po kriterijumu broja osvojenih bodova.

  Zadati mečevi za jedno kolo pojavljivaće se jedno kolo unapred, kako bi učesnici imali dovoljno vremena za prognoziranje. Sve do početka prve zadate utakmice u kolu, učesnici mogu da menjaju svoje prognoze.

  Na web sajtu Organizatora će uvek stajati kod aktuelnog kola i koliko vremena je ostalo do početka narednog kola, tj za pogađanje rezultata u tom kolu.

  Osvojene bodove na jednom meču možete duplirati ili triplirati uz pomoć džokera, koji se ulažu isključivo pre početka kola, a osim što ste u konkurenciji za vredne nagrade, za dobar učinak bićete nagrađivani i Trofejima, kojima ćete moći da se pohvalite prijateljima na društvenim mrežama.

  Na kraju svakog meča obračunavaju se osvojeni bodovi, s tim što se odmah po završetku poslednje utakmice iz kola, obračunavaju i svi rezultati zbirno po kolu, i učesnicima se dodeljuju svi osvojeni poeni za celo kolo.

  Tabele sa brojem bodova (rang lista) se vode na nivou svakog kola pojedinačno, kao i na ukupnom nivou.

  Član 5.

  Učesnik u takmičenju može da uvećava broj osvojenih poena korišćenjem Džokera ukoliko ima otvoren nalog na sajtu mozzarbet.com za igrače iz Republike Srbije, odnosno ukoliko ima otvoren nalog na sajtu mozzartbet.ba za igrače iz Republike Srpske.

  Način dodeljivanja i korišćenje džokera:

  • Dupliraj poene: Uplata tiketa u vrednosti od 1.000 RSD/16 KM na sajtu mozzartbet.com ili mozzartbet.ba ti daje mogućnost dupliranja poena na jednom meču po izboru
  • Tripliraj poene: Uplata tiketa u vrednosti od 2.000 RSD/32 KM na sajtu mozzartbet.com ili mozzartbet.ba ti daje mogućnost tripliranja poena na jednom meču po izboru

  Kada ispuni neki od uslova za dobijanje džokera učesniku će se na nalogu Prognozzera pojaviti džoker. Učesnik će u okviru takmičenja moći da iskoristi džoker u zavisnosti od tipa džokera.

  Sistem prati sve uplate depozita, tiketa i uslova i dodeljuje igraču džokere, a igrač bira jedan džoker koji će da iskoristi u aktuelnom kolu.

  Igrač može sam da izabere u kom kolu će da iskoristi džoker, s tim da se može koristiti samo jedan džoker po jednom kolu.

  Džokeri se dodeljuju po automatizmu - nakon uplate tiketa od 1.000 dinara ili 16 KM i uplate tiketa od 2.000 dinara ili 32 KM, odnosno neće se sabirati uplate kako bi se dodelio vredniji džoker.

  Džoker se dodeljuje direktno u ovom takmičenju u okviru portala Mozzart sport gde će učesnik imati pregled/uvid u sve svoje džokere od kojih može da iskoristi po (jednom) 1 kolu.

  Vrste džokera:

  •  • Dupliraj poene za izabrani meč

   Uplati tiket(e) u vrednosti od 1.000 RSD/16 KM na sajtu mozzartbet.com ili mozzartbet.ba i dobijaš duple poene na meču po tvom izboru

  •  • Tripliranje poena za izabrani meč

   Uplati tiket(e) u vrednosti od 2.000 RSD/32 KM na sajtu mozzartbet.com ili mozzartbet.ba i dobijaš duple poene na meču po tvom izboru

  Član 6.

  Organizator takmičenja će najuspešnijim učesnicima dodeljivati robne nagrade i vaučere za klađenje (free bet, bonus za igru i sl.)

  Nagrade po kolu su:

  •   1. mesto - 20.000 rsd / 350 km u vidu free beta
  •   2. mesto - 10.000 rsd / 160 km u vidu free beta
  •   3. mesto - 5.000 rsd / 85 km u vidu free beta
  •   4. mesto - 3.000 rsd / 50 km u vidu free beta
  •   5. mesto - 1.000 rsd / 16 km u vidu free beta
  •   6-10. mesto - 500 rsd / 8 km u vidu free beta
  •   11-20. mesto - 300 rsd / 5 km u vidu free beta

  Nagrade na nivou celog takmičenja (posle svih 33 kola) su:

  •   1. mesto - 200.000 rsd / 3.300 km u vidu free beta
  •   2. mesto - 100.000 rsd / 1.650 km u vidu free beta
  •   3. mesto - 50.000 rsd / 850 km u vidu free beta
  •   4. mesto - 30.000 rsd / 500 km u vidu free beta
  •   5. mesto - 20.000 rsd / 350 km u vidu free beta
  •   6. mesto - 15.000 rsd / 250 km u vidu free beta
  •   7. mesto - 10.000 rsd / 160 km u vidu free beta
  •   8. mesto - 5.000 rsd / 85 km u vidu free beta
  •   9. mesto - 5.000 rsd / 85 km u vidu free beta
  •   10. mesto - 5.000 rsd / 85 km u vidu free beta
  •   11-20. mesto - 3.000 rsd / 50 km u vidu free beta
  •   21-30. mesto - 1.000 rsd / 16 km u vidu free beta
  •   31-40. mesto - 500 rsd / 8 km u vidu free beta
  •   41-50. mesto - 300 rsd / 5 km u vidu free beta

  Pravo na nagradu ima prvih 20 igrača po kolu i prvih 50 igrača na kraju takmičenja, po kriterijumu broja osvojenih bodova, uz uslov da igrač odgovori tačno na kviz pitanje iz oblasti poznavanja sporta.

  Osvojeni bonus za igru se dodeljuje u freebet sredstvima za igru, tj. može se upotrebiti za uplatu svih tiketa klađenja, pri čemu je potencijalna isplata na tiketu odigranom freebet sredstvima umanjena za iznos uloga na tiketu.

  Bonusi za igru se dodeljuju direktno na nalog igrača na sajtu mozzartbet.com za igrače iz Republike Srbije, odnosno na sajtu mozzartbet.ba za igrače iz Republike Srpske.

  Prilikom preuzimanja nagrada dobitnici su dužni da daju svoje lične podatke predstavniku Organizatora, i na uvid važeću ličnu kartu ili pasoš, kao i da potpišu potvrdu o prijemu nagrade ili zapisnik o primopredaji. Preuzimanje nagrada je lično.

  Pobednici takmičenja daju Organizatoru saglasnost i pravo da Organizator ili agencija koju je Organizator angažovao, u svrhu promocije takmičenja može koristiti njihove lične podatke: ime i prezime, sliku, kao i audio, foto ili video materijal, bez prava na naknadu i bez vremenskog i teritorijalnog ograničenja ili ograničenja u broju korišćenja.

  Učestvovanjem u takmičenju, učesnici daju saglasnost da u slučaju pobeđivanja u takmičenju, Društvo ima pravo da koristi username igrača, a u svrhu javnog objavljivanja rezultata takmičenja. U svrhu takmičenja, Društvo koristi i obrađuje lične podatke isključivo dostavljene od strane učesnika prilikom registrovanja, te je isključivo učesnik odgovoran za tačnost i ispravnost datih podataka i dužan je i odgovoran pravovremeno obavestiti Društvo o njihovoj promeni.

  Imena pobednika takmičenja se objavljuju na internet stranici https://www.mozzartsport.com/

  U tabeli plasmana će se prikazivati username takmičara sa Mozzartsport portala, s tim da ukoliko bude pogrdnih naziva, odnosno naziva suprotnih javnom moralu, takvi takmičari će se blokirati i izbacivati iz takmičenja.

  Član 7.

  Ova pravila takmičenja se objavljuju na sajtu https://www.mozzartsport.com/, te stupaju na snagu danom objavljivanja.

  Direktor društva MOZZART d.o.o.

  Slobodan Prodanović