Maja Ognjenović: Ne možemo da dočekamo doček

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.09.19. | 22:09

On će biti upriličen sutra, u ponedeljak, od 21 čas ispred Skupštine grada Beograda

Ritual se zna - fantastična igra, medalja pa doček. Navikle su nas naše odbojašice na to. Odigrale su neverovatan meč protiv Turske i usred Ankare odbranile titulu prvaka Evrope.

Maja Ognjenović je bila vođa celog tima, kao najuskusnija igračica i tehničar diktirala je ritam igre i vodila Srbiju do zlata. 

Izabrane vesti

Kako sama kaže, ne može da dočeka doček koji će biti upriličen sutra, u ponedeljak, od 21 čas ispred Skupštine grada Beograda.
"Ne možemo da dočekamo doček. Pobeđujemo za našu zemlju, za naš narod. Znamo kakvu energiju šalju, sa kolikim nestrpljenjem nas čekaju, kao i mi njih", ističe Ognjenovićeva.

O utakmici - kratko. Ističe Maja da je bilo nemoguće igrati pred skoro 15.000 protivnički nastrojenih navijača.
"Bilo je kako smo očekivali, neizvesna utakmica, puna preokreta. Moram da kažem da nije bilo ako igrati u ovom ambijentu, nikad u karijeri nisam igrala pred ovakvim tribinama. Do poslednjeg mesta je dvorana bila ispunjena, svi su navijali", kaže Maja.

I dodaje da se san ispunio!
"Ponosna sam na ekipu, čak i kada se čimnilo da Turska ima meč u rukama, uspele smo hladne glave da se vratimo. Bilo je dobrih izmena selektora Terzića, iznele su neke mlađe igračice veliki teret. Ovo smo sanjali, celo leto za to radili, prviše emocija, trebaće nam nekoliko dana da se slegnu".

Svaka čast i Maji i ostalim našim odbojkašicama!

FOTO: CEV


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara