Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Sjajna uvertira za vikend

Vreme čitanja: 4min | sub. 20.02.21. | 07:00

Pogledajte ko vam je 19. februara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Evo kako ste prošli danas:

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BREST - LION (tip 2, kvota 1,63) - rezultat 2:3

Lion je već na poluvremenu mislio da je sve završeno, pa se u nastavku opustio što je moglo skupo da ga košta na ovom meču. Gosti su već u 44. minutu imali tri gola prednosti zahvaljujući golovima Pakete, Uara i Depaja, ali je domaćin posle golova Šardonea i Kardone u 74. minutu bio na samo gol zaostatka. Šansu za potpuno izjednačenje u 82. minutu propustio je Pol Lasan...

Opširnije OVDE.

BILEFELD - VOLFZBURG (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 0:3

Pet godina Volfzburg čeka na povratak u Ligu šampiona i nijednom u tom periodu nije bio ni blizu koliko ove sezone. Pobedom u Bilefeldu, petom u prethodnih šest mečeva, ekipa Olivera Glaznera se osamostalila na trećoj poziciji, sa pet bodova manje od prvoplasiranog Bajerna, odnosno šest više u odnosu na Leverkuzen, doduše, uz meč više od oba tima. Igrač odluke bio je Renato Štefen sa dva postignuta gola.

VOTFORD - DERBI (tip 1, kvota 1,97) - rezultat 2:1

Votford ide uzlaznom putanjom, turbulencije su prevaziđene i Ćiskova četa je ponovo strah i trepet za rivale. Na otvaranju 31. kola Čempionšipa, Stršljenovi su na Vikaridž roudu izujedali Derbi Kaunti. Votfordovu je bio dovoljan blickrig da se popne do treće pozicije na tabeli. Ovnovi Vejna Runija nisu imali odgovor. Nisu znali šta ih je snašlo kada se Votford stuštio ka golu i za tri minuta postigao dva pogotka, pa je već tada bilo jasno da će stići do sva tri boda.

FJORENTINA - SPECIJA (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 3:0

Kako stvari stoje Dušan Vlahović će mnogo ranije nego što je iko mogao da pretpostavi postati jedan od najboljih napadača Serije A. Mladi srpski golgeter potvrdio je fantastičnu formu u poslednjih nekoliko meseci, postigao je deveti pogodak u sezoni, a sjajan meč krunisao je i asistencijom. Fiorentina je konačno prekinula negativan niz rezultata i sjajnom partijom ubedljivo savladala Speciju na Artemio Frankiju.

BETIS - HETAFE (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:0

Hetafe je odolevao na Benito Viljamarinu sve do same završnice meča, bio na dobrom putu da prekine seriju od tri vezana poraza, ali je za samo osam minuta dva puta pucao sebi u noge. U tako kratkom vremenskom periodu madridski tim je rivalu poklonio dva penala, prvi je promašio Serhio Kanales, dok je drugi u pogodak pretvorio Borha Iglesijas. Betis nastavlja proboj ka Evropi, dok Hetafe sve dublje tone u ambis.

VULVERHEMPTON - LIDS (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 1:0

Proteklog leta solidan broj evropskih velikana raspitivao se za Adamu Traorea. Prošle sezone raketa Vulverhemptona, skalpel za protivničke odbrane (četiri gola, devet asistencija), u aktuelnoj čovek koji se muči da pronađe adekvatnu formu. Istina, već dugo i njemu i Vulvsima fali Raul Himenez sa kojim je Španac besprekorno sarađivao. Falio je Meksikanac i večeras, Lids je bio agiliji, opasniji rival na Molinou u 25. kolu Premijer lige, ali je Traoreov bljesak doneo ceo plen gladnim Vukovima, iako će Španac morati još da čeka na ovosezonski prvenac - 1:0.

Opširnije OVDE.

OLBORG - MIDTJILAND (tip 2, kvota 1,78) - rezultat 0:2

Nastavlja Midtjiland pohod ka odbrani titule. Treću uzastopnu pobedu u prvenstvu upisali su Vukovi i preuzeli lidersku poziciju makar dok Brondbi ne odigra svoj meč 17. kola. Olborg je večeras otvorio Kaba u 27. minutu, svojim šestim golom u šampionatu, da bi Evander dvadesetak minuta pre kraja meča potvrdio trijumf Midtjilanda, ostavivši domaćina na petoj uzastopnoj utakmici bez pobede.

UNIVERZITATEA - HERMANŠTAT (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0

Ne odustaje Univerzitatea od šampionske trke. Deset utakmica bez poraza upisala je ekipa uz Krajove, a trećim trijumfom na poslednja četiri meča, Univerzitatea je prišla na bod zaostatka za FCSB-om i Klužom. Večeras je domaćinu bio dovoljan jedan gol kako bi upisao nova tri boda. Strelac jedinog pogotka bio je Kikaldau u 33. minutu. Čvrstom odbranom do kraja meča Univerzitatea je po četvrti uzastopni put sačuvala mrežu u prvenstvu i stigla do nova tri boda.

VILEM DRUGI - UTREHT (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 0:6

Novi debakl doživeo je Vilem II u Erediviziji. U prethodnom kolu primio je pet komada od Utrehta, večeras od Utrehta jedan više. Kao na traci ređali su se golovi za goste. U 19. minutu već je bilo 3:0, nakon čega je Utreht spustio gas, ali je već na startu nastavka ponovo ubacio u višu brzinu i do sredine drugog dela postigao još dva. Poslednji, šesti na meču stigao je u 86. minutu. Utreht vas je danas poštedeo i najmanjih briga.

PRECRTANO

MEHELEN - GENT (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 1:1

Jedini promašeni tip danas dolazi iz Belgije. Bio je i Gent na dobrom putu da slavi, poveo je u 10. minutu preko Jaremčuka, ali je samo šest minuta kasnije Mehelen izjednačio i stigao do boda, čime je prekinuo seriju od četiri vezana trijumfa.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara